Monday, October 30, 2006

Diyete devam :)


Laylaylaylayyy.. Diyetim süper gidiyor. Ayın 16 sında başlamıştım, bugün 30 u ve hiç bozmadan devam ediyorum. Üstelik araya şeker bayramı gibi diyeti tahrip gücü yüksek bir bomba girmişken.. Eheheh. Annemlere gitmiş ve annemin ev baklavalarını, böreklerini görmüşken. Tabii ufak bir parça tattım. Mazoşist de değilim ama hiç abartmadım. Kararlı olmak harika birşeymiş.
Dizlerimdeki garip ağrılar da geçti, daha az bir zaman olmasına rağmen böyle olumlu etkilenmek çok güzel. Midem hep rahat, hareketlerim daha kolay. En önemlisi kafam rahat. Bu harika birşey. 01 Kasım da tartılıp kilomu da yazacağım..
Yanlız aileme üzüldüm yaa, onlara gittim bayramda beni uzun süredir görmüyorlardı ve bu kadar çok kilo aldığımı gördüklerinde şok geçirdiler. Garip ölçülere girdiler mesela üst bacağımın çapının ablamın belinden sadece 3 santim ince olduğu ortaya çıktı. Böyle de yaratıcı bir ailem var :)) Yanlız bel kadar üst bacak ne korkunç birşey değil mi? İnanamadım. Neyse, geçecek bunlar.
Diyet dışında korkunç bir şekilde grip oldum, işe geldim hamarat hamarat ama her tarafım ağrıyor, göğsüm acıyor, öksürüp duruyorum. Ama çok kafamı takmıyorum, grip işte.. Kuzenim bacağını kırdığı için, onun çektiklerine yakınen tanığım, grip filan çok hafif geliyor. Hafta sonu hep yattım. Neyse bu da geçer.. Böyle de bir iyimserim neden bilinmez :) Adımı Talisman dan, Poliannasman olaak değiştircem. Öyy iğrenç oldu. :)) Polianna ya da gıcık kaparım. Neyse bu başka bir postun konusu..:)
Hoşçakalın..

2 comments:

kirmizi said...

hosgeldin:) ya insan az (aslinda nomal de bizim eski beslenmemize kiyasla az!) yiyince ne kadar hafif hissediyo di mi ya. ne zaman boyle yapsam super biseymis bu diyorum ama sonra ne ara unutuyorum bilinmez. neyse ben de bu sefer omur boyu unutmamayi dusunuyorum;) sevindim senin adina, bir kere yoluna girdi mi oyle gidiyor.

Talisman said...

Hoşbulduk Kırmızı. Harbiden az yemek harika. Bir süre sonra o acaip acıkma duygusu da gidiyor. Bir de insan bi şaşıyor eskiden yediklerine :) Mideme de hayret ediyorum ben, nasıl dayanıyordu garip onca hoyrat muameleye :)
Leyla teşekkür ederim ama ben de çok kilo aldığım bayram geçirdim bu bir ilk oldu. Takma yani, taze alınan kilolar hemen rejim yapınca kolay gidiyorlar.
Sevgilerr..