Monday, January 15, 2007

90 lar..


Trınım trınım.. Sabah Talisman diyetisyene gitti ve 1,4 kg erimiş olduğunu gördü.. Görmemişin kilo vermesi şeklinde bunu hemencik paylaşmak istedi..:))
Heyoo artık 90 lı kilolardayım, 99,8 ama olsun, sonuçta 100 den az daha ne olsun..:)Diyetisyen tartıdaki başarı önemli değil ben yeme alışkanlıklarınızla ilgileniyorum deyip beni bozmasa daha mutlu olcaktım ama neyse :) Arada yemek saatlerim filan şaştığı için söyledi bunu ama ne yapayım, geçen hafta bir gün bile 22,00 den önce eve giremedim,Cumartesi Pazar çalıştım, bu şartlara her yemek istediğini bulamıyorsun ki.. Neyse bahane bulmayım artık yemeğimi işe taşıycam, kuru meyvelerimi, cevizi fındığı getirdim şimdiden..(Diyette günde 2 ceviz 8 fındık var.) Yarın da sebze yemeği taşıycam onun için bugün cam saklama kabı alcam, umarım güzel birşey bulurum da döküp saçmam. :))
Diyet böyle, diğer şeylere gelince çalışma söylediğim gibi baya hayatımı istila etmiş durumda, bunun dışında Beynelmilel filmine gittim. Özgü Namal a aşık oldum bu nasıl güzel, doğal, süper oyunculuk öyle yahuu.. Film de fena değildi, bence kötü bağlanmış sonuna rağmen.. Eli yüzü düzgün güzel bir Türk filmi örneğiydi. Son dinemde Türk sinemasının şahlanması çok hoşuma gidiyor.
Bir de tiyatroya gittim: Mikado nun Çöpleri. O da güzeldi, yakışıklı Timuçin Esen le adını hatırlayamadığım oyuncu sevgilisinin oynadığı iki kişilik bir oyun. İlk yarıda çok güldüm, ikinci yarıda hüzünlendim. Oyun gücü olarak ikisi de süperdi. Ama Tİmuçin Esen meğer göründüğünden çok zayıfmış, yakışıklılık olarak iyi randıman alamadım. Varsın olsun zaten tiyatro aşkı ile gitmiştim oyuna(!)
Öperim herkesi.

14 comments:

Aysel said...

Talisman tebrik ederim. Çok güzel bir sonuç. 90'daş olduk seninle. Umarım istikrarlı bir şekilde kilo vermeye devam edersin.
Ben de ara ara ceviz ve fındık yiyorum. Kalorisi çok yüksek ama hamur işi yemekten iyidir. Kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor. Bu yeni yaşam tarzımda kuruyemiş bile yiyorum ama yine de zayıflıyorum diyerek seviniyorum.

Noni said...

Talismancım harikaaaa senin adına çok sevindim, bu sene çok ama çok azimle bu işin altından kalkacağına şüphem yok!
Ben Beynelmilel filminin fragmanını gördüm ama çok sıkıcı bir film gibi gözüktü bana...
Bu arada Timuçin Esen'i ben de birkaç ay önce gördüm hastalıklı gibi bir hali vardı çok zayıftı inanılmaz hayal kırıklığına uğramıştım ve de çok somurtkan bişeye benziyordu...

limonagaci said...

talisciğim tebrik ederim :)

deriella said...

talismancım yine kocaman tebrikler ve ekran karşısında alkışlar sana:)) pek yazma modunda değilim daha doğrusu yazcak şeyler birikti gözümde büyüyo(artık bir açıklama yapayım dedim;) takipteyim talismancım çok mutlu oluyorum güzel haberlerine. (bu arada mikadonun çöpleri'nde oynayan aktrisin adı Devin Özgür Çınar)

öpüyorum çok

Bng.U said...

tebrikler..90lar gidicek yakında of ne harika..
ya şu beynelmilel filmini arkadaşım çok merak ettiğini söyledi bende sayesinde meraklandım 1 hafta boyunca söyleyince. hiç izleyesim yok ama merak ettim işte hehe:)

pinela said...

Woowww harika harika bu ne güzel haber böyle 90-80 70 derken istediğin rakamlara sağlıklı bir şekilde ulaşırsın inşallah. Beynelminelin fragmanlarını seyettim bende gitmeyi çok istiorum bu hafta imkansız ama haftaya mutlaka giderim sanırım.. Tekrar tebrik eder devamını beklerizz ;) PİNELA

tombilikim said...

talisman kardeş bende 90daşlardanım ama inşallah en kısa zamanda 80daşlara yolcuyum.hep beraber inşallah benide ziyaret edersen sevinirim

Anonymous said...

Bravoooooooooooooooo, harikasın bu çaban bak sonuç veriyooo, ha gayrett...
Timuçin'i ben beğeniyordum ta ki o kızla beraber olana kadar onu hiç sevmem artı olarak da Hırsız Polis filminden ööööööö geldi bana.

Noni said...

Ben de Özgü Namal'ı çok şımarık buluyorum :P

renkler said...

Tebrikler, bu motivasyonla hızla 90 lı kiloların başına gelirsin sanırım:-)

loungetime said...

Bence vermeye başlamış olman ve diyetini bozmamış olman çok güzel. Sakın formdan çıkma yapabilirsin. Fazladan taşıdığın o kadar kilo senden daha önemli değil ilk önce kendine olan sevgin yüzünden vermelisin.
Bu arada çok güzel sinema falan gidebiliyorsun faalsin ben malesef böyle şeylerden çok uzağım. Haftasonu alışveriş merkezlerini gezmekten öteye gidemiyorum

Noni said...

Talismancım nerelerdesin?

Talisman said...

Anca yazabiliyom dostlarım,
Ayselcim,
Sağol canım, kuruyemiş evet yemek lazım abartmadan, herbişeye iyi geliyor.
Noniş, sen de sağol gülüm,
Timuçin Esen harbi çok zayıf ama tatlı bir adam gözleri yine etkileyici..
Limonum sağol tepriğin için :)
Deriellam, açıklama istemiyoom post istiyom.. şaka canım şaka, sen uygun gördüğünde yazarsın,Devin Özgür ü hatırlattığın için sağol.. Onu da seviyom ben..
CCCm güzel arkadaşım foton harika olmuş,
Pinelacım, çok sağol,
Tombilikim 90 lar kardeşim, söz ziyaret etcem,
D-Chicim sağol canım, ama ben Timuçin in sevgiliyi de seviyom :) Gönül yarasındaki oyunculuğu süperdi..
Renkler teşekkür ederim :)
İlkayn cım, sinemaya gidemesen de dünya tatlısı meleklerin var, onlar yeter bence, boşver sinemayı tiyatroyu :)
Again Nonişim, işte geldim burdayııım..:)
Öperim sizi..

ESTHER said...

selam, aman dikkat edelim arkadaşlar ben sadece form çayları içerek ve kendimi kusturarak (yurttaki kızların aklına uyarak kısacası) 48 kg'ya düşmüştüm 60 kg'dan bir iskelete dönmüştüm, sağlıksız bir şekilde kg verdiğim içinde kendimi hem halsiz hissediyordum, fazla hareket edince başım falan dönüyordu, en güzeli sağlıklı ve yavaş yavaş verilen kilo...devamının da gelmesini diliyorum :)

özgü namal acaip kibirli bir kadın...yakından görmedim ama tv den izlediğim kadarıyla kendini nimetten sayıyor fazlaca...

timuçin esen'le ise beyoğlu ziraat bankasının önünde çarpışıyorduk az kalsın, hem uzun hemde aşırı zayıf, ama yüzü fena sayılmaz (çok çekici olmamakla birlikte :) )