Tuesday, January 23, 2007

Yorgunuum


Nasılım?
Feci şekilde çalışıyorum.. Cumartesi- Pazar, gece gündüz demeden..Uykum var hep, gece eve geliyorum genelde laptop kucağımda Lost u seyrederken içim geçiyor, tehlikeli birşey biliyorum ama ne yapayım, izlemek istiyor deli gönül.. Sora ışık açık ööyle uyuyup kalmış oluyom üzerimde kıyafetler, sora sabah servisin gelmesine 3 dakka kala yataktan ok gibi fırlıyorum, bi telaş üstümü değişip, yıldırım gibi servise yetişiyorum ve serviste uyumaya devam ediyorum sanki yataktan hiç kalmamış gibi hissediyorum bazen, işyerine gelene kadar da uyanmıyorum her seferinde aynı yerde (işe gelmeden 3 dakka önce filan) irkilerek uyanıyorum, Pavlov un Talisman ı oldum yani..:)
Proje biterse geçecek diye umuyorum, ummak istiyorum. Sinemaya gidemiyorum, bunalıma giriyorum, Lost u bölük pörçük izlemekten sıkıldım. İnsanları besleyen şeyler var bence hayatta, bu hayata tahammül etmemizi sağlayan, kiminin ailesidir, kiminin çocuğudur, kiminin hobileridir, benimkiler de sinema- kitap şeklinde ve tabii sevgili arkadaşlarım.. Ama şu dönemde hepsinden uzaktayım.. Neyse çok ağlanmıyım geçecek elbet..
Onun dışındaaa rejim nasıl derseniz iyi, ama iki kez sapıttım, ikisinde de çikolata ve fındık yedim. Bunun için çok mutsuz hissetmiyorum kendimi, aynen devam ediyorum çünkü bu sapıtmalardan sonra.. Ve vücudumun ihtiyacı var, hissediyorum. Özellikle regl olmaya yakın krizimde bunu iyice anladım, yani sırf keyiften bunalımdan değil, vücut istiyordu resmen.. Yani içim rahat, salataya devam..:)Diyetisyen randevum da Pazartesi bakalım neler olcak..
Bu arada Hrant Dink e çok üzüldüm. Yürekli özgür bir güvercini, ummadığı şekilde katledebilen insan müsvetteleri yüzünden insanlığımdan utanıyorum. Ne Ermenilere ne Türklere yaranma peşinde olmayan, kendi özgün fikirlerini savunup mücadelesini veren, hiçbir hazır düşünceye, kuruma sırtını dayamayan insan gibi bir insanımızı, Türkçe' yi çok yetkin kullanan bir gazetecimizi kaybettik. Başımız sağolsun.

4 comments:

Anonymous said...

Tatlım emin ol ki boş vakitten, vaktinin dolu olması iyidir çalışan demir paslanmaz misali devam..:=)))
Arada kaçamaklar acaip keyif veriyor abartmamak şartı ile...
Hrant Dink'e hepimiz üzüldük üzülmeliyiz de 2 dingilin yaptığını şiddetle kınıyorum.Aynı vatanın topraklarında yaşayan milletiz ne fark eder kimin ne olduğu.

gaykedi said...

"Gözlerin rengi, biçimi ne kadar farklı olursa olsun gözyaşlarının rengi aynıdır"....Afrika Atasözü

"Genetik bağlamında bilimsel olarak kanıtlanmış herhangi bir insan ırkı yoktur ama ırkçılık ve ırkçılar vardır. Saf bir Fransız, İngiliz, İtalyan, Alman, İspanyol, Bulgar, Rus, Yahudi ırkı olmadığı gibi 24 ayar bir Türk ırkı da yoktur. Ama bunların ırkçıları vardır!"...Özdemir İnce

Ermeni de olsak Türk' te, Yunan' da, zenci de, beyaz da "Gözyaşlarımız Aynı Renk".... insanlık olarak insan yiyen ırkçı yamyamlara bir kurban daha verdik...ne kadar üzüldügümü anlatmam zor..dün gozyaslarimi tutamadim ve bir Türk olarak ülkemin ırkçılarından bir kez daha utandim....Nur içinde yat sevgili Hrant....

limonagaci said...

taliscim öncelik bende Hrant Dink'in katli ile ilgili ne derece üzüntülü olduğumu belirtmek isterim. kafam bu insanları almıyor, almak istemiyor.
üstelik bu sabahta türkiye için çok faydalı olan ve gelecekte ülkemizi emanet edebileceğimizi düşündüğüm ismail cem'in vefat haberini aldım. üzgünüm...Allah rahmet eylesin.

........

buradan lost'a direk bağlıyorum. internetten bütün yeni sezon bölümlerini indiremedim. ama neyseki digiturk imdata yetişti de yeni sezonu izliyoruz. muhteşem bir dizi ya. üstelik bu aksam grey's anatomy'nin yeni sezonu başlıyor. yaşasııııın.

Noni said...

Talismancım hoşgeldin tekrar özlemiştik seni. Bu arada koyduğun resme bayıldım. İnan ben de çoğu zaman kendimi kafesinde yaşayan minik hamsterlar gibi aynen böyle hissediyorum, her sabah aynı saatte kalk, aynı saatte servis alsın, tüm gün bir plazada çalış, akşam olunca yine servisle evine geri dön, bu böyle sürüp gidiyor bir kısır döngü şeklinde :(

Neyse gelelim senin diyetine... Eğer sadece 1 çikolata yediysen bunu kafana çok takmamalısın, bende öyleyim ne yazık ki belirli günlerde vücudum bana çikolata verrrrr diye haykırıyor!

Ve Dink ile ilgili olarak gazetede yazılanları okudukça hayrete düşüyorum, şimdi de azmettirici kişinin politikacılarla daha önceden çektiği fotoğrafı çıkmış, dün gazetede gördüm, kimbilir araştırılsa daha altından neler neler çıkacak!!!