Wednesday, September 05, 2007

Kim? Ne?


Bir yalan içinde yaşıyorum. Yalanı bitirmeye gücüm yok, çünkü bazen sırf o yalanla dönüyor hayat çarkım. Bazen de zehirliyor hayatımı gözyaşları içinde bırakıyor beni, akmayan gözyaşları, akmayan gözyaşları en kötüsü.. Ne demek istediğimi anlatmaya da mecalim yok..Yok gizemli olmaya çalışmıyorum valahi.. Sadece içimden bu kadarı taştı, bu da taşmasa, bilmiyorum artık..
Neyse neşeli şeylerden bahsedelim mi? Mesela eski aşka dönmeler gibi :) Umutlanmayın fake bir aşk. Dr. House a olan aşkımı ilan etmiştim aylar önce. Sonra birşey oldu tiskindim ben adamdan. Ne oldu bilmem nefret doldum. Ama heyhaat aşkın tersi nefret değil ilgisizliktir diyenler yanılmamış, birden nefretim tekrar aşka dönüştü.
Birdenbire oldu bu, bir Pazar akşamı eve döndüm çok sıkılıyordum, -Pazar akşamları hep sıkılınmaz mı zaten- sonra kendimi House un başında buldum. Yeniden biraraya gelişimizi üstüste 6 bölüm seyrederek kutladık. Ama sonra ben bu ilişkinin bana zarar verdiğini anladım - gözlerim pörtledi bee, gecenin de kaçı olmuş- ve bitirmeye karar verdim. Yooo, seyredecek başka House cd si kalmamasının bununla ne ilgisi olabilir? Hayıır o terketmedii, ben terkettiim :)) Neyse kararımı açıklayınca Gregory çarpık bir şekilde gülümseyerek ağzına bir avuç Vicodin attı ve hastane koridorunda uzaklaştı. Aksaması fazlalaşmış mıydı yoksa ben mi öyle görmek istedim bilemiyorum. Yıkıldı ama canım adam, yazıkk.. (Oh baby aren't you a femme fatale? No, I am not :))

Bu manik depressiv postu olduğu gibi kabul edebilir misiniz?


16 comments:

Anonymous said...

ederiz tabi neden etmeyelim ....

sendekide bişeymi manik pasif devpresif ... altı üstü ne yani

:D

bunu kabul etmiycezda şizofrenlerimi ağırlıycaz aşk olsun talis...


:D

Öykücü said...

Çok hoşsun Tal:))

Öyle hoşsun ki insan sana üzüntüyü yakıştırmıyor.Yalanlarla,komplekslerle seni yanyana düşünemiyorum açıkçası.

Senin hep gülen, gezen,düşünen bir tip olman gerek.Hayata bakışın,eğitimin,pratik zekan,neşeli cümlelerinle sen neşeli yazılar yazmalısın gibi geliyor insana.

Hayır ben hüzünlü,çıkmaz sokak yazılarını da seviyorum ama işte sana layık değil üzülmek.

Sevgiler:))

gülçin said...

hayatın sarkacında gidip geliyoruz be taliscim, nolmuş yani? hem sen çok tatlısın.

Sndrfknella said...

Ettim gitti be Talisman'cım :))))

elektra said...

tamam ettim talis. burayı tartışmayacağım seninle, öyle olsun. daaaaa, gregory house ile aramdaki nefret- aşk- yine nefret - haydaaa yine aşk ilişkisine ortak çıkman noktasında, bilmiyorum çenemi tutabilir miyim? :P

hadi tamam, bu seferlik seni görünce ben sopamı saklayayım. bir dahaki sefere sopayı yanına alma bile:)
sevgiler...
imza:
tüm house sezonlarını bitirmiş olup tekrarlarında bile ' ufff nesin sen nesin yaaaa gregory 'diyen elektra.

xxxx said...

slmlar,, bu korkunç kısda kim bööle://

:) öptm.. bys..

gülçin said...

taliscim, alakasız oldu ama peri kapattık entrisinin altına yorum yazmış, bakmak istersin diye düşündüm. sevgiler.

Burcu said...

talis,hep güldürmesine/gülmesine,eğlendirmesine/eğlenmesine alışık olduğumuz tiplere üzülme hakkı vermiyoruz hiç.eğer öyle alıştıysak sanki bi sosyal sorumluluk yüklenmişsin gibi oluyor.sen hep eğlenmelisin,hep gülmelisin yoksa kızarız bak gibisinden şeyler.
bende yaşıyorum bunu.o anlarda benim bunalıma hakkım yok mu gibi salak şeyler bile geçiyor aklımdan ama şimdi sen böyle bi post atınca görüyorum ki,insan sevdiği insanın üzülmesine dayanamıyor.o yüzden tepki veriyor.bilmem anlatabildim mi?
çok öpüyorum seni

Talisman said...

Diagonelcimm..
Var ya sana benzer birini gördüm Kadıköy de acaba o mudur değil midir ne yapsam şeklinde düşündüm az daha "Diagonel" diye bağırcaktım, sonra bi komik geldi durum sokakta durup dururken Diagonel diye çığlık atan bir tip :)Sanırım sen de değildin zaten :)
Beni kabul etmene sevindimm bebek :)

Talisman said...

Ya Öykücü'm yaa,
Çok güzel şeyler yazmışın benim için, bi garip oldum, bi utandım bi şımardım.. Ehih.. Çok sağol. Ben de senin dediğin gibi olayım istiyorum hatta o kişinin de içimde olduğunu biliyorum ama işte bazı şeyler var, hem boşver belki o "şeyler" yüzünden diğer yanım öyledir. (ne dedim ki :))
Ha bir de "yalan" dediğim bildiğin anlamda yalan söylemek değil de gerçek dışı, hayal anlamında aman yanlış anlama ;)
Çok öpüyoruum..

Talisman said...

Gülçin'm,
Sağol canım bee, sensin tatlıı :)

Talisman said...

Sndfreggla cığım, (yazamıyorum tamam mı yazamıyorum ühüü :)) Hoşgeldin safalar getirdin, çok uzun kalma bi daa :)

Talisman said...

Elektra yaa, bizim zevkler çok uyuşuyor, House a hastayız, Jeremy desen aynı şekilde.. Çok kötü, yakında bir düello farz olacak korkarım :)
Ya bu arada tüm House bölümlerinin bitmiş olması ızdırap di mi? Yaa yine çekin Allahsızlaarr :))

Talisman said...

Morkrizantem selamlar,
Sevgilisinin dudağını koparmaya çalışan kız di mi? Ya korkunç değil ki o, çok estetik değil mi? :)) Sanırım bu anlayışım yüzünden bir sevgilim yok, herkesin dudağı kıymetli :)) Ay geyiğim..
Sevgiler.

Talisman said...

Sashamm, canım benim anladım demek istediğini, demek beni seviyosun haa ehihih Yanlız yazıdan anladığım direk bu, şımarık değil de neyim :))
Sağol bebeğimm öpüyorum..

Anonymous said...

talisçim canım avrupa yakasındayım ben asia kısmına geçmiyorum ....


ama iyikide bağırmamışsın okurken bende canlandırdım gözümde de pek hoş bir durum değil... hani ali ahmet falan olsa bir derecede diagonel pek bi extrem geldi öptüm canım