Wednesday, July 07, 2010

I am back.

Uzun zaman oldu değil mi?
Elim bloga gitmedi işte, bir de belki çok saçma ama bloga girip de son yazılarımı görmek bana engel oldu. Kolumu kanadımı kırdı yahu o yazılar. Yorum yapan herkesten çok çok özür dileyerek sonunda kaldırdım. Çünkü yolda ezilmiş kedi gibiydi o yazılar. Bakamazsın ama çok feci içini burkar. Bir de çaresizlik verir, ölmüş işte hayvancık hem de çok kötü biçimde, yapabileceğin de hiçbir şey yoktur. Ama kaldırması da zor oldu. Şu an kontrolsüzce ağlayıp duruyorum üstelik de işyerinde. Lanet. Neyse ki kimse farkında değil. Sessiz ağlıyorum düzenli siliyorum, kaptım bu işi ben.
Yani diyeceğim o ki, I give up. Pes ettim.
Öyle bir pes etmek ki, artık bu dünyada bana iyi gelecek biri olmayacağından eminim. Vallahi karamsar saçmalama değil. Birden idrak ettim bunu. Epiphany. Çünkü fazla kırılganım, fazla savunmasızım, fazla paranoyağım, fazla safım, fazla tecrübesizim. Bir çok şey fazla, kilo da bunlardan biri ki, zaten havuzu en baştan feci şekilde daraltıyor. :) Ben süperim değerimi anlayan yok demek değil bu, sadece benim türümde insan yok. Benim türüm diğerlerinden üstün anlamında değil ama farklı. Not in a good way.
Neyse başka ilişki biçimlerine bakacağız artık, arkadaşlık olur, dostluk olur, aile büyüğü olur, sonuçta ilişki dediğin sırf aşk ilişkisi değil ya. Love is overrated. Diğerleri ile de mutlu olunur, yuvarlanır gidilir. Zaten şunun şurasında çok birşey de kalmadı. Alimallah üstesinden geliriz. Dignity ile ölürüz.
Uff deli deli konuştum gene yazma dermanım gitti.
Neyse düzelip de gelirim herhal..

15 comments:

EKMEKÇİKIZ said...

İyi ettin de döndün!
Bu demektir ki, "jazz" bitmeden seninle bir konser attıraceğiz!
:))
Sarılır, gözünün yaşını silerim.

JoA said...

2 yorum yazacağım talisciim. biri normal JoA yorumu, biri de öküz JoA yorumu:
1. nasıl bir his olduğunu biliyorum. elbette seni tam olarak anlayamam vs ama hissi biliyorum. yeminle. uzun süre "o şekilde" sevilemeyeceğimi düşündüm. hep aksak bir şeyler vardı. ama işte sonra bu "şey" oluverdi. comandante geldi yani. tamamen beklenmedik, kontrol dışı, sürpriz. ve artık biliyorum ki bu ilişki bittiğinde ben epeyce dağılacağım ama bir yandan bu "sevilemezlik" (senin kimsenin sana iyi gelmemesi halinin bendeki karşılığı bu elbette) düşüncesi de yıkılmış olacak. offf, çok uzun yazdım yine. demem o ki, bu konuda bir epiphany olanaksız. hiçbir dediğime inanma istersen, ama buna inan.
2. türkiye'den biri olmasın. dışa açıl:)
hadi, düzel de gel. öptüm.

Mathy said...

körler sağırlar birbirini ağırlar yapalım mı seninle, ne dersin? ağlarız bol bol, salya sümük.

karpuzzz... said...

ben de sarılacammm yaa...faydası olacağını bileyim keşke...

kelebeklerözgürdür said...

merhaba,
bloğuna daha önce yorum yapmamıştım ama yazılarını okurum. bence süfer bi kızsın. onu geçelim. bir iki yorumum olacak müsadenle kendine dair yazdıklarına. avuntu maksatlı değil de, cidden inandığım için ve kendi ağzından aslında kendine dair gayet de güzel şeyler yazdığına barnak basmak için :)

demişsin ki.."Çünkü fazla kırılganım, fazla savunmasızım, fazla paranoyağım, fazla safım, fazla tecrübesizim."

şimdi bu cümledeki kırılgan, savunmasız, paranoyak, saf, tecrübesiz sözcüklerini alıp karşıt anlamlılarını koyarak yeniden bir cümle yapılandırmasına gidersek:

"çünkü fazla sertim, fazla korunaklıyım, fazla ...-bunu bulamadım-, fazla kurnazım, fazla tecrübeliyim"... böyle biri olmak istemeyeceğine bahse girerim. ergo, gayet şahanesin işte neden bunları sorunmuş gibi görmek istiyorsun ki? dünyada bunların underestimated olduğunu düşündüğün için mi? sen bunlarla mutlu olacaksın oysa ki...dengeni bulduğunda...kendi türünde mutluluk yaşamak azımsanacak bir şey mi?

bence farklısın, ama in a good way. bir de insan daha otuz yaşında nasıl bu dünyada kendine iyi gelecek biri olmayacağından emin olabilir ki. en güldüğüm kısım bu oldu. :) demek ki acı insanı aptallaştırabiliyor da :p
ben bunu onsekizimde söylüyordum, şimdi o günlüklere senin o yol kenarındaki kediler meselesi gibi bakıyorum. daha doğrusu bakamıyorum.

umarım kusura bakmazsın, eğlenceli bir modda yazdım ama yazdığın bir sürü şeyi kendime yakın bulmuş biri olarak hadi bi silkelen dignity ile sil sümüklerini bi süre ama daha çoook yihhuu yaşasın hayat diyeceğin günler anlar zamanlar olacak bunu asla aklından çıkarma diyesim geldi :) ki muhtaç olduğun kudret zaten damarlarında saklı, bu kadarını okuduklarımdan çıkarabiliyorum :)

sevgiler

metin said...

seninle yüzük kardeşliği değilse bile duygu durumu kardeşliği içindeyiz canım talisman aplam.

sen üzme tatlı canını, senin yerine de ben üzeyim tatsız canımı, e mi benim güzel aplam.

bak artık hiçbir yerde tek bir harfim bile çıkmasın derken bana yorum filan yazdırarak tükürdüğümü yalattın, aşkolsun sana.

neolitik hanımcığım bugün tam da seni düşünerek bir şarkı koymuş. gidip dinle hadi. ben dinlemiycem, hiç değilse sen dinle.

hafif abi said...

bu arada metin bey mi benim adıma yazmış ben mi onun adına yazmışım demin, karışmış işte. milpardon. ama o da bombok bi durumda, ben de, pek de farketmez aq.

miso said...

Canım talis

Sarılma kuyruğuna girdik topluca. Ben de sıradayım. Vakit kalırsa bir ara ben de sarılırım. Ya da istersen sen kalk gel, bak şimdi yaz okulu var; yani ben caaaanııım okulumuzdayım her gün:) Öğlen vakti güneş altı Devrim yapalım. Üçer bira; heheyt, ver elini beyin kanaması.

öperim pek çok
marruu

Femme Fatale said...

öyle deme T. 31 yasında bir balık kadını olarak daha mutlu büyük balıklaristiyorum ben :)

sensin_o said...

Bütün bunlar geçer... Bütün bu acılar unutulur... Bütün bunlar özlenir bile...

sessiz balik said...

canım.
bence
tek kişilik mutsuzluk
iki kişilik mutsuzluktan iyidir
iki kişilik mutsuzluk ise 3kişilikten hele o üçüncü senin yavrunsa

zey0zey said...

daha ömrünü tüketecek nice yaraların olacak. onlarda geçicek. yine olacak ama her daim yine geçecek

gregor samsa said...

noldu lan nerdesin?

(sevgi pıtırcığı gibiyim)

athırsızı said...

basından berı burda oamadıgım ıcın konuya hakım degılım ama sanırım ask acısı gıbı bısey yasadın sen gecmıs olsun ne dıyıım

Anonymous said...

merhaba, blogunuzu okudum. Bu hisse nasıl kapıldığımı tam olarak bilemiyorum. Ancak sizin ir female supremacist olduğunuzu düşünüyorum. Yanılıyor muyum?