Tuesday, February 13, 2007

One Way Or Another



Daldan dala konasım var bugün..Başlayalım bakalım..
1- Sitenin bahçesinde çiçek açan bir ağaç gördüm, tepemden aşağı kaynar sular boşaldı. Normalde hayatta beni en mutlu eden şeylerden biridir baharda çiçeklenen ağaç görmek ama kış ortasında görünce fena oldum, sanki bahar sevincimiz elimizden alınmış gibi. Çok kötü çok..
2- Sevgililer günü geliyor, sevgilisizim ama nedense üzülmüyorum, içimde biryerlerde bilinçaltım üzülüyor ama bana çaktırmıyor olabilir mi? Sanmıyorum..
3- Çok çalışmak hayatımın fon müziği gibi artık canımı da çok sıkmıyor ama eskisi gibi sinemaya gidemiyorum yeni şeyler keşfedemiyorum gelecek hafta proje bitecek, hayatımı geri almayı planlıyorum. Bir hayatım vardı değil mi? Emin değilim..
4- İntihar etmek için bilekleri yanlamasına değil diklemesine kesmek gerekmiş. Wristcutters filmine gitmeyi çok istiyorum If İstanbul da, ama o gün projenin geçişi var, nere gidiyorsun hey yavrum hey.. Bu sene If İstanbul da harika filmlerin gelmesi ve benim hiçbirine gidemeyecek olmam beni delirtiyor.
Gidebileceklere tiyolar:
- Earthlings
- Bir başkanın ölümü
- Başkalarının hayatı
- Perverts Guide To Cinema (Cinema pervert ı olarak bunu kaçırmam bir felaket..)
5- O adar kitapçı dolaştım haftasonu, hiiç okunacak güzel bir kitap dikkatimi çekmedi, ben mi körüm, iyi kitap mı çıkmıyor?
6- Hep birşeylere yetişmeye çalışıyorum, hiçbirşeye yetişemiyorum. Nalet olsun.
7- Bugün yine normal yeme düzenime döndüm ama bilmiyom bilemiyom sonra neler olur, bekleyelim görelim.
8- İlaçlarıma da geri döndüm.
9- Uykum olsa da uyumamak için kendimle savaşıyorum, gözlerim hep şiş ve seyiriyorlar, ona da alıştım, vücudumda en hareketli yerim gözlerim, çok kalori yakmayı planlıyorum.:)
10- Hayat ne garip vapurlar filan :)) (Kaynak : Ekşi Sözlük)
Öperim sizi..
Ha bir de daha önce de bir post yazmıştım boş çıkmış.. Nihilist bir post olmuş..:)

7 comments:

limonagaci said...

bilmiyorum okudun mu ama ben bu ara grange'ın leylek uçuşunu okuyorum, diğer yandan da zülfü livaneli'nin mutluluğunu okuyorum ki inanılmaz güzel giden bir kitap. yakında filmi geleceği için almıştım ilk kez bir zülfü livaneli kitabı okuyorum ben ve sanırım bütün kitaplarını okumalıyım çok keyif alıyorum. eğer okumadığsan tavsiye ederim.

Not: Kitapcılarda Lilly diye bir kitap var yazarını unuttum, onu alma çok sıkıcı.

ikincisi, bende zamansız acan ağaclara çok üzülüyorum hele birde çiçeklerine kar yağdı mı.. onların kandırılmış hissediyorum.

miso said...

bir türlü gelmeyen/olmayan kış, değil mi talisman? Bu konuyu angut sanayicilere havale ediyorum ama hiç bir şey anladıkları yok ne yazık ki.
sevgililer gününü boşver, ben uyuz oluyorum.
gözlerle kalori yakma işine bittim. Ben de başlayacağım hemmmen!

Bng.U said...

ya bende bahardaki çiçiekli ağaçlarla mutlu olurum ama şimdi çok üzlüorum:( Hayra alamet deil valla bunlar.. Gelio dünyanın sonu :P
Artık bitse de proje vs azcık dinlensen sen.. yazık yahu :)
mucu cnm

deriella said...

talismancım bn senin yerine gidicem;) nasıl rahatlattım değil mi:)öneriler için teşekkür:)bn çok özlüyorum senin yazılarını proje bitse diyorum bn de:)

Anonymous said...

Mevsimler değiştti, aşklar da değiştti insanlar da bir garip yoksa benim etrafım böyle anlamadım.Yazdıklarını iyi buldum canım.Kitaba gelince acaip garip ve içeriği ucuz kitaplar çıkttı gerçektten artık bende bir kitap yazabilirim kitapçıda olanları görünce walla cesaretim geldi...Son zamanlarda özellikle cinseliğe yönelik hatta pornografik kitaplar görmeye başladım raflarda...Nooluyoz yaa!!??
Tüyolarını aklımda tutacam canım!Öpttüm.

Talisman said...

Selamlarr..
Limoncum,
Leylek uçuşunu okudum ben, sevmiştim, o adamı severim ama sonlarla bir problemi var, iyi final yapamıyor sanki bunun istisnası da Kırmızı Nehirler, orda final de süper. gel gör ki filmi berbathh..:) Zülfü Livaneli nin kitabına bakcam.. Sağol canım tavsiyelerin için..:)
Miso,
Hala tek kalori yakma yeri gözlerim ama bakalım düzelcek inşallah yavv :)
CCC cim sağol yav, ben de dinlenmek istiyom ama proje biteceği yerde bir hafta ertelendi, ağlıycaktım duyunca..
Deriellacım, teselli anlayışını yerim ben senin :)) Ama proje ertelenince ben de bir ikisine bilet aldım ;) İşallah daha sık yazcam şu salak proceden sonra :)
Nermincim, doğru diyon ben de kitap yazabilirim diyorum bakınca, hatta o şekilde parayı kırayım çalışmayayım projelerim bile var. :)
Öperim sisleri..

loungetime said...

Merhaba canım bir merhaba dilemek için uğradım.