Sunday, January 11, 2009

Geldiimm


Ben geldiimm..

Neler oldu neler..

En son Rusya dan yazmışım. Ben olsam hemen, bu kız Rusya' da organ mafyasının eline düştü, böbreği, dalağı, ciğeri her biri bir yana dağıldı.. İyi kızdı, Allah rahmet etsin diye düşünürdüm.. Galiba düşünen de olmuş :) Yok öyle olmadı, sağ salim döndüm..

Rusya ' da tek başıma, televizyonda Rusça bişeyler seyredip dururken, boyuna düşündüm. Kendim hakkında, hayatım hakkında.. Neyse sizi bu klasik 30 yaşına girmiş, üstelik bunu 2 sene sonra idrak etmiş beyaz Türk hezeyanlarına ortak etmiyim. Çünkü çok sıkıcı.. :)

Sözün özü, geri dönünce bir sürü değişiklik yaptım hayatımda.Beraber yaşadığım kuzenimle severek ayrıldık, yani kavgasız, oturup konuşarak. Kendi başıma ev tuttum. İşin yanıbaşında, yürüyerek işe gitmesi 6 dakika sürüyor. Hişş nazar etmeyin haa :) Anadolu yakasından, Avrupa yakasına geçtim.

Ev eşyaları aldım, çok zıkkım işmiş, çok bekar işi olmasın deyip güzel birşeyler almaya kastım, bu kriz zamanı ev düzmek, düzülen tarafın hangisi olduğu ile ilgili ciddi şüpheler oluşturdu.
Yalnız yaşamak garipmiş, ev denen nesne kendi kendine gürültüler çıkarabilen bir nesne imiş, canlı mı yoksa len, ağaç gibi? Iyy.. Yani ağacın da canlı olduğunu ilk insanlar düşünmemiştir. Öööyle durup duruyo sonuçta, bazı ağaçlar büyümüyo da.. Allahım evler canlı. Bu gece gördüğüm kabusları da açıklıyor. Çok yiyip yattığımdan sanmıştım ben..Neyse alışcaz :)
Marla sormuş, yok sevgilimden ayrılmadım, beraberiz, arada saçma kavgalar ediyoruz ama onlar da iş olsun diye.. En son Ha.dise yüzünden kavga ettik diyeyim de, ilişkimin içler acısı halini tarif edeyim :) Çok salağız, çok arabeskiz ama iyiyiz..
Şimdilik böyle, daha yazarım, blogumu özledim, blog arkadaşlarımı da çok özledim..
Geri dönmek güzel bee :)
Arada bir sürü şeye kafama takıldı, gündemden inmiştir ama Issız Adamla ilgili bir iki laf etmek istiyordum, onları yazayım:Bence Alper haklı yahuu, gayet normal bir tepki veriyor. Erkeklerin bağlanamama sorunu filan değil bu, sevgilin 1 ayda annenle kanka olursa, alışverişlere düğünlere giderse, burnuna burnuna girerse rahatsız olursun. Basar insana. Hele de gelcek anneciğimin elleri ile sardığı güzelim sarmaları, daha ben el sürmeden, alıp lüpletmeye çalışcak haa..Üstelik de meyve suyu ile, ööög meyve suyu ile yenir mi güzelim sarma, daha yemeyi bilmiyosun kadınn! Fena olur insan. Bunun ıssızlıkla adamlıkla ilgisi yok. Zaten adamcağızın Mudo Concept ten ev döşemekle taşralılığından kurtulamayacağı kafasına dank etmiş, sen niye üstüne gidiyosun ki bir de..:) Ya üstelik kızın o sevişme monoloğu ne korkunçtu yahuu? Meditasyon workshop' una mı geldik, sevişiyomuyuz, nedir ki? Yok elimi hisset, yok kıçımdan gelen sevgi akımını farkettin mi? Gerçi kızcağız da ne yapsın, adam gerçekten de korkunç sevişiyordu. Sanki az önce boğazlanmış bir kurbanlık koyun gibi debeleniyordu yaa.. Bir de o kadar erken boşalan biri 5 sene unutulamasın haa? Olmaz öyle şey..
Neyse, diyeceğim o ki, Çağan Irmak' ın tirbünlere oynamadığı tek filmi ve en iyi filmi, "Mustafa Hakkında Herşey" dir ve bu filmden daha iyisini yapabileceğine olan inancım da gitgide azalmaktadır. Onun da çok umrunda ya, mihehe..
Koyduğum fotonun da konumuzla hiç ilgisi yok ama bu Anna Hathaway ne güzel kız yaa.. Şu dünya üzerinde beni lezbiyen yapabilecek tek kadın varsa bu da o işte. Dünya üzerinde "onu" lezbiyen yapabilecek tek kadın ben olmadığıma göre mutlu hetero hayatıma devam edebilirim. :)

18 comments:

Bng.U said...

Hoşgelmişsin:)

Talisman said...

Hoşbulduuk :)

Emre KORLU said...

ay çok güldüm:)
hoşgeldin geldiğin nasılda belli oluyor canım benim..iyi ki geldin..

Talisman said...

Canım Gay yor umm, naaberr :)
Hoşbulduk canımm..

sherlotte holmes said...

inanamıyorum hala şoktayım ve google readeri ilk defa bu kadar sevdiğimi fark ediyorum talismanım hş gelmiş oh beee

Talisman said...

Sherlottee, canım yahuu hoşbuldumm :)

Anonymous said...

Bizi bi daha ağaç yapmayınıs Talisman Hanımcığım! Biliyonuz, ağaçlar canlıdır, gıpır gıpır gıpırdarlar neyim...

Hoşgeldiniz. Buralar bıraktığınızdan da beter.

gregor samsa said...

hoşgeldin anna hattaway.

aaaa pardon karıştırdım. hoşgeldin talisman :)

EKMEKÇİKIZ said...

Talisss,
:)))
Keyfinin yerinde olmasına çok sevindim.
Yeni olan herşey güzel güzel devam etsin, dileğindeyim, senin için.
(böylece, en süper devrik cümlemi de kurmuş oldum.)
:)

elektra said...

taliiiis:))) hoşgeldiiin. neredesin yahu, diye soramayacağız çünkü öğrendik. ama sen nasıl yazılarını özlediğimi biliyor muydun???:)

Mathy said...

ay pek özlemişim seni okumayı...
hoşgeldin!

No More Virgilius said...

Sen yokken parmağımı gözüne sokacağım birilerini arayıp duruyordum melil mahzun...
Nihayet!

fish said...

talisss hoşgeldin yavrummm...meraktaydım velhasıl zımba gibiymişsin boşuna merak etmişim hıh :Ppp

nautilus said...

talismaannn, hoşgeldiiinn. böbreklerini kapmayan ve 30 küsürlerde hayatının anlamını bulmana yardımcı olan gerek Rus Organ Mafyasına gerekse Rus Tvsi, neydi adı unuttum, teşekkürleri borç biliriz.
demek seni lezzo yapcak hatun bu. değmez be tatlım

ŞAHMARAN said...

hoşgeldin:D

Lilium Bosniacum said...

bizim deli gelmiş yaşasın :) üzerine alınma talis ama yeraltından notları gördükçe içim daraldı :) hoşgeldin

gülçin said...

selam talis, hoşgeldin be ya! iyi olduğuna sevindim, sevgiler.

Talisman said...

Metin Bey,
Sizi bi daa ağaç yapmıycam ama bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine yapcam.. Nası yapcam bilmiyorum..

Gregor,
Anna ben, Talisman benim alt benliğim.. Hişş çaktırma..

Ekmekçikızcım,
Devrik cümleni severim :) Hoşbuldumm..

Elektracııım,
Canım benim hoşbulduukk.. :)

Mathy,
Ben de seni özledim kızzz, hoşbuldukk

No More Virgilius,
Hahayy artık gözüme parmak filan sokamazsın, aşıkk ne olcaak :)) Dişleri dökülmüş bir aslansın artık senn.. Mihehehe.. Ama böyle de güzelsin :)

Fishhh,
Merak etme yavrum, bir ölür bin diriliriz. :)

Natilius,
Beğenmedin mi kızı yavv, hay Allah.. Neyse kimseler beğenmesin tabii ceylanımı.. Aa sapıttım. :)
Sen de hoşgeldin bu aradaa..

Şahmaran,
Hoşbuldukk :)

Liliumm,
Aa deli dedi banaa hehehe.. Thank you for your compliment.

Gülçinn,
Sağolasın yavrumm :) Sen dotbilsarda ya gidiyomusun bakiim?