Thursday, November 12, 2009

KABUS


Dünden beri korkunç bir kabusun içindeyim. Ruhsal hezeyan filan değil, gayet pratik, fiziki bir hadise.

Mutfağımı kurtlar bastıııı..!!

Kaynağı da bulamıyorum. Resmen kurtlandım. Üstelik mutfağım en temiz dönemlerini yaşarken. Kabus bu. Kurtlar ilerleyip tavana çıktııı.. Korkudan mutfağa giremiyorum. İlaçlama firması yarın gelecek ama o kaynağı bulmalıyım ben. Annem dolapların birinde kuru patlıcan olacaktı odur dedi. Şimdi onu arıycam. Uff kafama düşecekler yaa. Dün gece deliler gibi ağladım.

Bugün de biri cebimden aradı, "Emniyetten arıyorum hamfendi, kimle görüşüyorum" diyor, "ulan emniyetten arıyosun kimi aradığından haberin yok mu? " ben de tabii "siz kimsiniz" filan dedim. Bu bir celallendi, arkadan siren sesleri filan da geliyor, "emniyetten diyorum hamfendi emniyetten" deyip bas bas bağırarak küfretmeye başladı. Şok oldum, can havliyle kapadım. O neydi yaa öylee?

Çok garip herşey. Hayırdır inşallah, hayırdır inşallaah!

11 comments:

Anonymous said...

Geçmiş olsun.
Kurtlar, uzun süredir bekleyen kuru bakliyatlardandır, kurutulmuş sebzelerdendir. Kelebeğe dönüşmeden kurtulmak iyi fikir.

O telefon da dolandırıcılık amaçlı. Gazetede habire görüyorum, "emniyetten arıyoruz, telefon numaranız bir terör örgütü tarafından kopyalanmış, bize bilmem kaç kontör gönderin ki, başınız belaya girmeden sizi kurtaralım" vs. diyen bir grup kerameti kendinden menkul kişinin işiymiş. Takılmayın, kurtçuklar daha önemli. :)

tavsan said...

Iyy valla bu bocek kurt olaylari benim de evde en hazzetedigim sey. Neyse ilaclama firmasi gelecekmis. Bir onceki yorumda da dendigi gibi kuru bakliyat, kurutulmus sebze, tarhana vsyi kontrol edeceksin maalesef. Eline bulasik eldiveni giy, basina da naylon torba gecir soyle kalinindan oyle gir mutfaga.
Biran once kurtlardan kurtulman dilegiyle!
Telefona da takma bence; ulkemiz manyak ve dolandirici dolu. Olur oyle tuhaf seyler arada; kozmik birseye yormaya gerek yok. Olur, normaldir, gecer.
;)

Anonymous said...

jk

evli adam said...

sen bir de pasaklısın galiba talis? kurtlar falan.

Talisman said...

Bir kadın,
Merhaba, hoşgeldin. :)
Valla neden olduğunu ilaççılar da anlayamadı, "allah allah, örümcek bile yok, bu nerden çıkmış?" dediler. Örümcek çok görülüyor galiba. :) Bi tek annemin aldığı kuru patlıcanlar vardı, attım onları, bilemiyorum..
Telefona takılmadım da, durup dururken küfür yemek acaipti, bi kaldım olduğum yerde :)

Tavşancım,
Kurtuldum çok şükür. İlaççılar geldi, tüm evimi ilaçladılar. Sonra da bir temizlik, hayat normale döndü. 20 gün sonra gene gelecekler. Usül böyleymiş. Mutfağa şemsiye ile girdim, kafama düşmesinler diye :)) Hehehe..
Kozmik birşey yok di mi? Çünkü artık eve girerken "sırada ne var" diye girmeye başladım. Eski evler gıcık bu açılardan..
Öperim. :)
Evli Adam,
Sensin pasaklı. O kurtlar sende çıksın da gör pasaklılıktan mı çıkıyormuş. Hıhh..
Şaka bir yana eskiden pasaklıydım evet, evi dağıtır dağıtır sonra birden toplardım. Sonra düzenli hayata geçtim işte, acaip dikkat ediyorum, temizliktir düzenliliktir, işte o zaman bu kurtlar çıktı. Zaten ilk tepkim şu oldu: "Ulaaan evi bok götürürken nerdeydinizz?" :)

Anonymous said...

Aman Talisman'anım,
Bilmiyordum, bugün öğrendim.
Siz "hocam"mışsınız meğer.
Bunu yazacak başka bir yer bulamadım. Ama söylemesem de çatlardım.
Oh... :)

Talisman said...

Bir kadın, siz de mi? :)
Ee ne demişler, "İmam imamı tekkede, deli deliyi dakkada bulur"
:)
Sevgiler.

nixie said...

keşke beni çağırsaymışsın ben hepsini toplardım, bebelerime yemek yapardım :ppp
geçmiş olsun talisman..
kurtsuz güvesiz mutfaklar dilerim :))

neo said...

bir arkadaşım önermişti, adaçayı kaçırıyormuş kurtları, böcekleri, aklında olsun.

La Santa Roja said...

Ben geçen gün kapalı kavanozdaki kırmızı toz biberin içinde kurtlar gördüm, her yerde yetişebileceklerinden eminim artık. Tek yaşayan insan olunca en temizi ayda 1 bütün çekmeceleri boşaltıp atmak herhalde :p

iris said...

:)geçmiş olsun... yakınlarda aynı dertten muzdarip olmuş bi insan olarak diyebilirim ki, en kötüsü insanların şakalarıyla muhatap olmak :)
başka bir şehirde okuyan dağınık ve pis kardeşim bile "lan evi kurtlandırmayı ben bile başaramamıştım, helal olsun!" diyince bir yandan gülmüş, bir yandan da "haklı lan çocuk" demiştim...
bu böcek milleti bi acayip işte, ev temizken ortaya çıkıveriyorlar, sinir etmek amaçlı :)