Monday, May 21, 2007

Öyle, evet..


Canım sıkkın..

- Ayağıma arada sıcak su döküyorlar sanki, arada bir ısınıyor durup dururken ve tek ayağım.. Çok garip. Bir dolaşım bozukluğum mu var, yoksa şişmanlıktan gelen bir yük kaldıramama olayı mı? Anlamıyorum sinirleniyorum. Bir de dizim ağrıyor. Onu da anlamadım.

- Yeğenimi özledim hafta sonu onların evine gittim, İstanbul da evleri var ama şu anda Ankara da iş arıyor ablamlar. Burdaki evi havalandırmaya gittim ve tabii evde minişin kıyafetleri vardı. ben bunları görünce bir fena olmayım mı, burnumun ucu sızlamasın mı, Brokeback Mountain daki kovboy gibi yeğenimin tişörtlerine sarılmıyım mı.. Çok fena çok :( Çok seviyorum seni minik yaratığım, İstanbul da olmaman senin mutluluğun için yetişmen için daha iyiyse, hiç mühim değil seni özlemem filan. Ama mutlu olmanı çok istiyorum, bir tanem, canımın fındık içi.. (off gene ağladım iyi mi..)

- Rejim yapıyordum cici cici, bozdum binge episode larım sıklaştı. Düşman başına bu kilo sorunu, hatta düşman başına bile değil, düşmana da yazık..- İşyerinde motivasyon sıfırın altında. Toparlamalı.

- İnsanlardan sıkıldım, bunaldım.

Beni tatile götürün tamam mı? Ama götürün orda bırakıp dönün, yanımda kalmayın.

Yalnız kalmak istiyorum, nefes almak istiyorum.

8 comments:

Anonymous said...

Bize katılsaydın sana iyi bir değişiklik olacaktı...şaka bir yana sanırım senin ciddi ciddi tatilin gelmiş.Kaçıver bir süreliğine...

ercumentis said...

talisman boşver rejimi falan yaa nasıl mutlu oluyosan öyle yaşa.Ksama kendini.:)))))))

Talisman said...

D-chic cim,
Cidden üzüldüm gelemediğime yaa, yarama tuz basma :) Öyle arada uyuzluğum tutuyo o da size denk geldi :) Valla kaçsam süper olcak süper..

Talisman said...

Ercüment,
Yav ben zaten fiziki görünümü filan aştım ama sağlık problemleri oluşmaya başlıyor, korkuyoom.. Yoksa kasmıycam zaten..
off off
Bu arada öyle Fenerbahçe filan çok ayıp, en büyük CİM BOM BOM..:)
Futbolla alakası olmasa da çemkirmeyi seven Talisman :)

Nakhar said...

talismanım topaçım;
ayak yanmaları bende de var bir haftadır yeğenimin derdile uğraştık (blogda bahsettim uzun hikaye) ve o hafta boyunca şurup içirdi annem :)

diz ağrılarına dikkat etmek lazım kıkırdak doku azalması olabilir.. :O

benim teysem var 150 200 kilo kadar yine de birşeyi yok kilodan olabileceğini sanmıyorum yanma ve diz ağrılarının baka bi nedeni olmalı doktora gidin...

geçmiş olsun :)

Burcu said...

talis gelemeyen yaz bitmeyen işler hepimisi bunalıma sokuyo ama dayan..ya da dayanma direk tatile çık.hatta buraya gel yanıma :) ben sana hem tatil hem recim yaptırrım birarada Kuşhan ın çitfliği halt eder valla.direk sashanın cehennemi olur ortam eheheh :)
diz ağrılarını dikkate al ihmale gelmez doktur amcaya sor bakalım ne diycek..
öpüorum seni

ESTHER said...

ya düşünsene seneler sürdü bu kiloya yükselmen.. ama 1 yılda hepsinden kurtulabilirsin.. kilo vermek, kilo almaktan çok daha kolaydır.. azıcık dişini sıkacaksın o kdr.. ben de yaşadım aynı şeyleri...

bu arada geçmiş olsun bir dr a fln görün sen genede... hafife almamak lazım ağrılar sızılar ufak tefek bile olsa

miso said...

sevgili talisman
işyerinde problem yaşamak ne sinir bir şey ya. Hele de motivasyonsuz olmak. :(:( kolay gelsin.