Sunday, August 05, 2007

Ne diyim?


Dibe vurduk sanırım. Yani buna dip denirse.. Çıktım su yüzüne.. iyiyim yani.Önce çok sağolun. Bana başsağlığı dileyen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Sanal manal, pek güzel insanlarsınız ve cidden benim için üzüldüğünüzü hissettim. Bu da değerli benim için. İyi ki varsınız.

Ben önce amcama üzüldüm doğal olarak sonra diğer amcamın yani şu an yanımda olanın cenaze dolayısıyla memlekete dönmesine üzüldüm. Sonra kendime sardım çok pis. Böyle üzülünce savunmasız olarak kendimi buluyorum sanırım, çok kötü üstüme geliyorum. Bu da ne demekse. Neyse, kendimle abuk konuşmamdan da anladığınız gibi bir süre sadece Talisman la uğraştım. Arada isyan etti arada "iyi tamam hadi uğraş bakalım" dedi, neyse ki sonunda uzlaştık, artık Talisman ı rahat bıraktım. Bu şizo muhabbeti burda keseyim siz koşarak uzaklaşmadan. Ha bir de bir önceki yazımı tekrar okuyunca kendimi çıplak hissetmenin de ötesinde derimin bile altını göstermiş gibi hissettim ve hafifçe rahatsız oldum. Ama geçti, burası benim blogum hissettiğim herşeyi yazabilirim. Hiiiç kısıtlayamam.. Ya bir de Tavşan sen benim doğru düğmemi bulmuşsun restart için, kendine büyü yapmak haa beni ne biçim gaza getirdi..:)

Neysem keyfim yerinde size biraz gevezelik edeyim:

- Klişe bir insanım çünkü canım sıkkınken saçımı kestirdim hatta tırnaklarımı yaptırdım. Sanırım ruh, bedene ilgi gösterince de toparlanıyor bu ruh ve beden benim düşündüğüm kadar ayrı olmayabilir birbirinden.. Bedeni yok saymak ve sadece bir ruhtopu olarak dolaşmak da kötü bir fikir olabilir.

- Kırmızı çanta aldım. Fight Club bağımlısı olduğum kadar tüketim bağımlısı mıyım? Ayaklı bir oksimoron olabilir miyim?

- Kadıköy deki DVD ci ve aynı zamanda Tim Burton filmleri figürleri satan yer var ya.. Orda yaşlanmak istiyorum. Siz keşfetmeyin kıskanırım. Keşfederseniz Justin e benden selam söyleyin. :)

- Artık kadın erkek ilişkilerine kafa yormamaya karar verdim. Kadın erkek ilişkileri bana kafa yorsun. Peehhh..

- A tale of two sisters ı seyrettim. Kore filmi. Yok bu çekikler hasta. Çok pis hasta. Aaa deliler yaa, kafamın içine ettiler iki saatte..

- Shortbus ı aldım DVD ciden, henüz tamamını seyredemedim ama seyrettiğim kadarı gözlerimi faltaşı gibi açtı. Bakalım bitince ne düşüneceğim?

- Hayat garip ve ben ne düşünürsem düşüneyim hep öyle kalacak.

6 comments:

Girls On Blog said...

Şekerim pek sevindim normal Talismanın geri dönmesine:)Kendisi blog aleminin özgün kişisidir sorumluluğunu bilip sıkça yazmalı beden ve ruh sağlığından bizleri mahrum bırakmamalır:)
Taxidermia dan naaber:)Hani diyorum bana bi kıyak geçerdin belki beni bekleyen acı dolu günlerin hatrına:P))

sessiz balik said...

"kendi postuma kendimin yorum yazması gibiydi" deerrmişim :) abarttım tabii de ; iyi oldu bu rastlaşma bence.

Burcu said...

dibe ayağın vurdu ya ittiriverdin kendini su yüzüne.olması lazım arada.neden yaptın die soramam sana.sormak saçma.yapmasaydın daha saçma olurdu kanımca :)sonuçta şuan iyisin ve sana bi artısı olmuş bakımlanmışsın..saçlar deişmiş tırnaklar yapılmış ohhh :)bedenine güzel bak o da sana baksın, çözmüşsün sen olayı..
filmci talis..öptüm seni

atila said...

resmi çok sevdim özellikle bulutla çakıştığı dalları var ya şahane..

talismancım o saç konusunda haklısın, insan yeni bi tshirt alınca bile havası değişiyor. ki sen şimdi güzelleşerek döndün bloguna, bakalım bu güzel hanım bize kendisi kadar güzel yazılar yazacak mı? bence işin zordu artık hepten zor :)

Talisman said...

GOB merhaba,
Taxidermia içime dert oldu DVD cim de bulamadı, hiçbir yerde yok.. :( Bulsam göndereceğim yeminle..
Sağol canım.
Sessiz balık,
Bence de çok iyi oldu, kendi adıma sevindim ben :)
Sasha cım,
Filmci talis haa ehehe öyle galiba..
Ben de öptüm..
Meleğiim,
Ne güzel şeyler yazmışsın ama ben çok pis şımarırım vallahi kanatlarına çıkmaya filan kalkarım yazık sana :)

Anonymous said...

Merhabalar, bu shortbus filmini aldığın DVD ci nerede Kadıköyde?bu traz özel filmleri bulabilecek DVD'ci arıyorum?Beşiktaşta var ama bir yere kadar,bazen çaresiz kalabiliyor adamlar.