Sunday, March 15, 2009

Wicked Game


İki tane mimim var. Bu mim görevlerimi eda etmek isterim sayın karilerim.
Bir tanesinde Öykücü'm beni en sevdiği 7 blog arasına almış, benden de en sevdiğim beğendiğim 7 blogu yazmamı istiyor. Sağolsun :) Diğerinde ise Gregor Samsa beni mimlemiş ve blog dünyasının fena çocuğu Fenasi Kerim ' in başlattığı "illa bir blog yazarı ile halvet olmanız gerekseydi hangisini seçerdiniz?" şeklinde bir mimi bana pas etmiş. Utanmaz insan. Bir de benden daha cesur filan diyerek gazlamış beni. :) Gazlamasa da kaçak güreşmekten nefret ettiğim için insan gibi bir cevap vereceğim merak etmesin. Ama önce top 7 blogum:
(Sıralama tamamen rastgeledir.)
1- EKMEKCIKIZ: Renkli biri bir kere, sinema aşığı ben gibi, bir de ben onun yanında kendimi çok huzurlu hissediyorum, iki tane süper çocuğu var, böyle anne anne davranıyor sanki bana da, seviyorum işte :) Bir de hanımefendi bir insan. Duruşunu seviyorum.
2- Hypocrite in a Pouffy White Dress : Özellikle kadınlarla ilgili yazılarıyla içimi soğuttuğu için, iyi yazdığı için ve aynı şekilde duruşunu sevdiğim için.
3- miso : Kedi o kedi.. Güzel yazıyor, sevimli, uyanık ayrıca okuldaşım. :)
4- Passive Apathetic : Bu aralar yazmıyor hem de morali bozuktu en son. Hep yazsın istiyorum. Üslubunu da seviyorum, insan olarak da sevebileceğim biri bence. I adore her. Belki bu vesileyle yine yazar.
5- torkunc : Öykülerini seviyorum özellikle. Zarif bir beyefendi ayrıca. O da çoktandır yazmıyordu, ama az ses vermeye başladı. Yazsın yazsın.
6- V i r g i l i u s : Utanmaz, o beni en sevdiği 7 blog arasına koymamış ama ben koyacağım. Benim için söyle özel bir yanı var, onun gibi bir insanı sevebileceğimi hiç sanmazdım. Womanizer bir geçmişi var, (bu yüzden çok güzel kefaret yazıları yazıyor gerçi) kadın düşmanı bir hali de var. Biraz mide bulantısı, biraz derinlik korkusu ile okuduğum yazıları da oldu. Hep söylediği gibi onun canlı canlı yaptığı otopsilerini çok seviyorum ayrıca arafta ikide bir karşılaşıyoruz ama ben selam vermiyorum :)
7- ASLINDA ZOR DEĞİL : Deryik yani. Çok akıllı, çok genç, ışık ışık birşey. Seviyorum.

Şimdi gelelim "wicked game" e. Sevgilim blogumu okuyor olsaydı Gergor cum gibi kaçamağa girer, istediğimle zaten beraberim filan derdim ama dedim ya kaçak güreşmeyi sevmem, işin ucunda sevgilimi küstürmek de yok. O yüzden adam gibi düşünüp bir blogger seçeyim dedim. Seçtim de, Simon ' ı seçtim. Bir kere şunu söyleyim bu mimden önce asla ve kata böyle birşey düşünmedim. Şimdi de düşünmüyorum zaten de, demek istediğim zaten aklımda olan birşey değildi. Ama illa birini seçeyim diye düşününce seçtim. Neden derseniz, sevgili Simon çok kontrollü ve hafifçe de elitist bir insanımız. Ayrıca metrolarda filan kız kovalasa da bazen, hiç öyle hayatının merkezine bu tarz şeyleri koyan bir insan değil. O yüzden işte. Adı üstünde "The Saint". Kim bir aziz dururken Don Juan ı tercih eder? Ben değil. Hem aralarda da sinema geyiği yaparız. (Aralarda derken? :)) Harbi pisim.
Şimdi bu mimi başkalarına pas edelim. Amaç sadece oyun unutmayın, kimsenin kimseyle ciddi ciddi halvet olma isteği filan asla yok. Bu sadece provokatif olmayı amaçlayan bir mim. Relax. Eveet ben "Noni" yi, (biraz kafası dağılsın, üzgün bu aralar), "Virgilius" u, (maksat pislik olsun, hem bakalım kaçamak yanıtlayacak mı?) ve de Gülçin 'i mimliyorum. Eheheheheh.

10 comments:

gregor samsa said...

talisman bu ortayı senin gol yapacağını biliyordum:)

bilmem nerede bir kelebek kanat çırpınca boğazköprüsünden bir araç daha geçiyormuş ya, benden böyle bir mim talisman a giderse o da virgilius un ağlarına topu gönderir.

evet, virgilius söz sende :D

Noni said...

Canım Talisman en kısa zamanda mim'ine cevap yazacam yazmasına da önce halvet mi havlet mi o ne demek bana açıkla lütfen yanlış bişiler yazmıyım hii hiii :)

EKMEKÇİKIZ said...

Talisciğim,
Valla hafif şımarık, hafif utangaç bir hal geldi üzerime.
Lafı uzatmadan, teşekkür ederim. Çook! :))

Bir de şu halvet projesi müthiş!
Şimdiye dek gördüğüm en ışık hızıyla yayılan mim bu. Eğlenceli de.:O)

gregor samsa said...

talisman blog ayarlarına gir ve şu eski çalıştığın işyerine ait olan mail adresini değiştir. gereksiz spam yapıyor. sanki bunu daha öncede söylemiştim.

No More Virgilius said...

yemin ederim, fenasi'nin pasladığı malum mim gregor tarafından cevaplanırken bana bulaşmayacağını, daha doğrusu kıyamayacağını biliyordum.

Ama gregor'un eline tutuşturduğu el bombasıyla "ulan bu kız gider şimdi benim mutlu mesud ilişkimi havaya uçurur" endişemi haklı çıkarırcasına gittin beni vurdun.
Ah be talisman, bu satırları da okuyacak "hayatım", zaten blogger değil ama bana yazan herkesin blogunu takip ediyor... Geçmiş günahlarımla beni kabul etse de en azından tövbeme sadık kalmamı denetliyor yani. Sense elime bir bidon benzin bir de zippo çakmak veriyorsun...

Gregor, eğleniyorsun bakıyorum!

torkunc said...

bazen yazı küser ya adama
cızdım oynamıyorum, diyor nicedir
topumu vermem dedim, tehdit ettim basbayağı
top patladı, iftara yetişemedim...
ben de arka kapıdan girdim fakirhaneye

öyle işte, silkelenmek zor oluyor bazen.

teşekkür ederim...

Talisman said...

Gregor,
Ya çok eğlendim biliyor musun. Tamam mim utandırıcı ama kurban seçmek süper keyifli bir olay :)
Sen pas ver yeter :)

Nonişş,
Vallahi okudum seni, hakkıyla yazmışsın bravo.. Halvete gelince; anladın sen onu :))

Ekmekçikızcıım,
Rica ederim canım benim..
Komik m,m di mi, bir de herkes kıvırmak için de olsa cevaplıyor. Sex sells :)

Gregor, Halletçem söz.

Virgilius um,
Kıyamam ben de san yaa.. Tamam çok eğlendim ama sanal dünya bence bir parçacık bile olsa gerçek dünyada üzüntüye sebep olmamalı. Senin veya hayatının canının şu kadarcık yanmasını istemem. Dilediğin gibi kıvırabilirsin, laf edersem namertim.. Samimiyim bak. Öpüyorum gözlerinizden..

Torkunç,
Bana bunlarla gelmee, yazı adama filan küsmez. Sen küsmüşündür. Bak döverim. :)
Korkma korkma, yaz gitsin, top da patlasın, kaza orucu tutarız..

Anonymous said...

Taliiis, :)
Vay be, tesekkur ederim. Bir daha blog yazar miyim bilmiyorum ama giderayak cok guzel bir hediye oldu bu bana yahu, ne hossun.
Ayrica, o adoration bize ait efendim, zaman zaman da dillendirmisizdir karsilikli, ben de sana karsi ayni hisleri tasiyorum. Hani blog dunyasinda kiminle kafa kafaya verip felekten bir gun calmak ve gecesinde de birbirinizin omuzuna yaslanip sokaklarda cakirkeyf dolasmak isterdiniz diye bir mim olsaydi, tereddutsuz Talisman derdim. :)

No More Virgilius said...

kaçtı, kıvırdı, kendisini acındırdı dedirtmem sana...

hazır şu an bir migren atağını savuşturmuş ve tüm sinir sistemim perişan olmuşken yazmaya başlayayım da seni utandırayım.

miso said...

ayy şimdi gördüm, marrrr currrr, ya ne mutlu oldum. ohhh, sürün bacaklara, talis sever hem tüy yün, marrruuuu

:)