Tuesday, May 29, 2007

GECE TRENLERİNE BİNME- KAYBOLURSUN


Doktora gittim, bişiyciğim yokmuş.:)

Hatta hastalık hastası teyzeler gibi hissettim kendimi. Doktor daha doğrusu profesör şöyle bir ayağımı muayene etti, herşey normal görünüyor dedi, sıcaklık hissine de pek bir açıklama getiremedi ama çok da önemli bulmadı. Dizimi söyleyince ise "Kilitleniyor mu?" dedi "Hayır" dedim, "Merdiven inip çıkarken dayanılmaz ağrı var mı?" dedi, "Hayır" dedim, o zaman sorun yok küçük ağrılar herkeste zaman zaman olur dedi, ben kem küm edince de "İstiyorsanız yatın muayene edeyim ama yoktur birşey" dedi, Allah allah sanki meraklıyım muayene olmaya, hayır dedim tabii içim rahatladı.. Profesör olduğunu belirtmemin nedeni şu bence, eski doktorlar elle muayene ile filan biliyor ve küçük ağrıları büyütmüyorlar, gençler ise burnunuza 15 kan testi, 35 efor testini sokup şunu şunu yaptırın diyorlar, kendi hipotezime göre kendilerine güvenmedikleri için..Yaa böyle de harcarım modern tıbbı :))

Neyse iyi oldu, içim rahatladı.Diğer sıkıntılar arada nüksediyor arada iyileşiyor, bilmiyom.. Genel bir anlamsızlık hissi hakim ama alıştım buna da.. "Dertleri zevk edindim bende neşe ne arar" şaka şaka o kadar da değil..Sadece hayatımı sürükleyecek bir lotomotif yok, vagonlar kendi arasında kaynatıyor, kah ilerliyor kah duruyorlar..

Bazen tüm insanlığa düşman, septik, huysuz bir canavar bazen de ipek gibi yumuşak, çiçeklere öpücük gönderen, mide bulandırıcı bir sevgi böcüğü olma halleri arasında sarkaç gibi gidip geliyorum.

Yalnız tatil hayallerime gelince tam harika bir zamanlama yapmış işten izin alıyordum ki, düşündüğüm zamanda regl olacağımı farkettim.. Lanet olsun yav..Kadın olmak böyle alakasız bir meselede bile çelme takabiliyor insana..

Yemek konularına gelirsek, hımm gelmesek mi? E iyi gelmeyelim.. Yemek için şu şiiri ithaf edelim:
Nerede ne zaman kaç kere yaşadık

Nasıl bir sevdaysa eskitememiş yıllar

Bitirdiğimiz herşeye yeniden başladık

Dudaklarımızda birbirimizden mısralar
Atilla İlhan..
Yemeklere bir de şiir yakıştıran ilk obez olarak tarihe geçmek isterim..

12 comments:

deriella said...

ilk yorumun olayım istedim;)
sağlığın iyiyse gerisini salla derim hep. ilk etapta. ki (bağlaç burada kullanılır mı e cahil!) ciddi sağlık problemleri,kaygılar yaşadım. bişiciğin olmadığını bilmekten daha kıymetlisi yok. şapşal iyimser doktrini olarak almazsan o lokomotifin bir zamanı var ve geliyor. yeter ki sen kendini dış dünyay kapatma. yeni postunu görmek günü güzelleştiriyor.
şiirler de işin bonusu galiba.

Burcu said...

talis,kanımca canın sıkıldıkça kendine sarıyorsun :) bende bu konuda uzmanımdır.canım sıkılır bunalırım kimsenin canını sıkmayı istemem en kolayı kendi canımı soıkmaktır ve kendime sararım.senin dizin ayakların da bööle bişiden çıkıyo sanırsam..
birde insan hayatında veya kendinde memnun olmadığı deiştirmeyi de beceremediği şeylerden sonra kendine bir şekilde acı çektiriyor.sadist olup çıkıoss yawww
son söz : kendine gel talisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss !
o şiiri de görmiyim bi dahaaaaaaaaa ! o kadar!
gel gel yine de öpiim ben seniii kıyamadım :) muaaaaaaaaaaaah ;)

Sndrfknella said...

Talisman'cım, ben şu anda bulunduğum kilodan yaklaşık 20 kilo fazlayken hava ısınmaya başlayınca dizlerimde, bileklerimde ve bacaklarımda ağrı, sızı ve bilumum sıkıntı mevcuttu. Hafifledikçe daha hafifledi, şimdi de öyle bir sıkıntım kalmadı. İşim hala bitmedi, ama dünyanın en şeker diyetisyeni beni öyle güzel motive ediyor ki, neredeyse kaçamak yapmıyorum bile :)))) Şu anda yaklaşık 7 kilo fazlam kaldı. Onlar da gidince toplamda 23 kilo vermiş olacağım, o günleri iple çekiyorum. Biraz moral, biraz sabır ve kendine inanç... Tek lokomotif kendinsin bu hayatta, onu bilir onu söylerim ;)

Sevgiler :)

Anonymous said...

Tatlım iyi olduğuna sevindim oluyor bazen zannederiz ki anormal bir durum var ve kesin hastayım diye en azından bende oluyor...kadınlık hormonları cıvıtınca bazı sebeplerden dolayı başka bir tarafımızda başka ağrı ile karşımıza çıkıyor en azından benim teşhisim bu!!sakın gülmeyin bana emii...:=))
İyi bak kendine...

ChoKingCandy said...

Talismancımm sevindim bişiyinin olmamasına,hepimizde oluyo böyle ağrılar,üzerinde durmamak gerekiyo sanırsam.

Tatil olayını da regl sonrasına alamıyo musun yaaws,tatile gidip de denize girmemek olmaz çünkü.

son olarak da yemek konularına gel artık yaa,valla yaaa artık kendimden çok senin zayflamanı isticek duruma geliyo olay.artık ne zaman başlıyosan başla şu işe adam akıllı......

muccckkkk

ESTHER said...

bişey çıkmamasına sevindim :D

regl için haplar var.. yani geciktiriyormuş adet tarihini.. hiç kullanmadım.. jinekologuna bir danış istersen :) ya da denize girerken tampon takabiliyorsan onu tak.. bi şeycik olmaz :) (takabiliyorsan dedim çünkü ben takmayı bir türlü beceremiyorum)

talis haliwut diyeti yap bak teyzem onla bir ayda 13 kg verdii süperr istersen sana yazarım... üstelik zararsızmış

Talisman said...

Deriellacım,
Canım benim senin yorumunu okumak da benim günümü güzelleştiriyor. Ciddi sağlık problemleri yaşamana üzüldüm ama hepsini atlatmışsın çok şükür, bu da harika..
Lokomotifin zamanı var mı bilmiyorum, kendim lokomotif yapmaya çalışayım diye kasıyorum ama bazen de hayata bırakmalı sanki böyle şeyleri..
Senin lokomotifse süper gelmiş hoşgelmiş :) Senin adına çok mutlu oluyorum ben..
Öperim canım..:)

Talisman said...

Sasham, bitanecik diyet gurum,
Çok tatlısın, ohh öpüldüm rahatladım..
Sanıyorum topluyorum kendimi, biraz biraz geliyorum kendime..
Sadistlik var ama o kesin.. Beceremezsen vur abalıya şelinde.. bakalım büyüycem elbet bir gün :)
Öperim gurum, gururumm :))

Talisman said...

sndrfkellacığım,
senin mahlası çözemedim ben, şöyle uyduruyorum: Sinderella Fikret Nutella.. :)) Eminim bunlar değildir de bunnarı çağrıştırdılar.. Fikret kim bu arada? bana sormalı di mi :)
Senin süper kilo vermişin dostum yaa, bak harika yaa.. ben de verceem bendeee :))
sevgiler..

Talisman said...

D-Chic im, işte Nonisiz kalanım,
Çok haklısın bu hormonlar elinde oyuncağız..PMS e çare bul d-chiiic nooluurrrr :) ay saçmalıyorum.
öpüyorum yanaklarından..

Talisman said...

Şekr yerken tıkanan şeker kızım, chokingcandym,
Var ya yorumunu okuyunca nasıl sırıttım keyifle anlatamam, kendimden çok senin zayıflamanı ister hale geldim demişin ya, yerim ben seni :))Ay sevgi doluyum böyle, İclal Aydın dan beter oldum..Tama seni mi kırcam zayıflıycam işte :)
tatili regl sonrasına alamadım, işler müsait olmadı, artık başka bahara :) boşveer..
Öpüyom seni ben..

Talisman said...

Estheriim,
Sen hayata döndün mü bakiim? Üzme bakiim kendinii..Kızarıımm..:)
Yav o haplardan tırsarım ben, dengemi filan bozar, zinhar tampon da kullanamam. Reglken deniz bende hayal..
Bu holiwut diyeti tek gıda felan değilse, isterim valla bilgi.. belli mi olur, bi feyz alırım..
öperim seni o zayıf yanaklarından ehihihih