Monday, December 24, 2007

Sergüzeşt- i Talisman


Küçüklüğümden beri olağanüstü şeylerin olmasını bekleyerek yaşadım ben.. Mesela tuvalette otururken tuvalet kağıdının dile gelip konuşması, ya da telefonumun birgün aslında büyük büyük dedem olduğunu öğrenmem gibi absürd olağanüstülüklerden bahsediyorum. Ya da büyük bir hırsızlık şebekesini tesadüf eseri keşfetmem ve binbir kahramanlıkla hepsini adalete teslim etmem gibi. Artık bu garabet bekleme hali çok film seyretmekten midir, küçükken "Afacan Beşler", "Gizli Yediler" serilerini neşeyle hatmetmekten midir bilemem.
Ne bileyim Sunnydale gibi olsa mesela yaşadığım yer, hani şu Buffy nin memleketi, adambaşı bir vampir bir demon, süper şeyler. Ya da ben bizzat gitsem Sunnydale e şimdi kalkıp, Spike gibi übermensh varken hazır orda, gitmemle Spike' ı Buffy nin elinden alsam, yok ama ikisi seviyeli birlikteliklerini ortak karar alarak bitirsinler, öyle elinden almak filan hoş değil. Yuva yıkanın yuvası olmazmış ve dahi mutsuzluk üstüne saadet inşa edemeyiz Spikee.. (-Höö? - Tamam Spike tamam..)
Neysem sonra biz çılgınca mutlu olsak, ben Spike' ın gözüne girmek için ona her gece taze kan bulsam, ama tövbe ettiği için insan kanı değil, çulluk kanı efenime söyliyim kuğu kanı filan gibi gurme kanlar, erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer ilkesiyle kendime bağlasam Spike ı.. Sora Spike birgün akıl etse dese ki, "Ya Talismancım, ben senle çok mutluyum ama ben vampir olduğumdan sonsuza kadar bu yaştayım, sen yaşlanacaksın sora Halloween partilere kolumda annem kadar kadınla katılamam ben, gel seni de vampir yapayım" dese.. Ben gözlerimi kırpıştırıp "Hayatım boyunca bu anı bekledim." desem ve mutluluk gözyaşlarına bulansam..
O da "De hadi o zaman" dese ve kanımı içse nazikçe benim de ritüele göre onun kanını içmem gerektiğinden uzun tırnağıyla (aynı anda gitar da çalıyor marifetlim :)) boynunu kanatsa ve ben kanını emmeye başlasam, Spike ın kanı bir tatlı gelse bana, serde oburluk ta var, farketmeden tüm kanını içip bitirsem garibin, sevdiceğim kollarımda can verse..(ayy korktum kendimden)
Sora ben, ah ne yaptım diyerek feryat figan Buffy'ye gitsem, "Böyleyken böyle, senin eski manitayı içtim bitirdim hüü" diye ağlasam.. Buffy "Allah seni Talisman, kokteyl mi içiyorsun tutsana kendini" dese, ben daha çok ağlasam sora Buffy tamam tamam dese, her zamanki gibi koşup Gugıllasa meseleyi, o yaşlı demode adam da -adı neydi- kafam kadar ansiklopediler karıştırsa, sora bunlar, Spike ın geri gelmesi için senin 3 ay durmadan futbol maçı ve sabah programı seyretmen gerek" deseler.. Ben direk vazgeçer gibi olsam sonra aşkın gücü filan zırvalasalar gaza gelip "iyi hadi seyrederim" desem..
Üç ay sora bitmiş bir şekilde Spike ı beklesem, Spike gelince bi kızsa, "ben ruhlar aleminde süper sevgili bulmuştum, bok mu var beni geri getirdiniz" dese, ben ağlayarak "senin için 3 ay maç seyrettim alçak adam" desem, "ooo iyi o zaman, beraber seyrederiz artık, ofsayt ı öğrendin mi kız hehehe" diye iğrenç iğrenç dalga geçse.. Ben hafif pişman olsam.. Sora gerçekten maç seyreden, bira içen, patates kızartmasını eliyle yiyip parmaklarını yalayan, dünyanın en sıkıcı vampir çifti olsak..Ben arada bir bunalıma girip "kirpiğinin tek bir hareketi bile canımı acıtıyor sevgili" filan desem, Spike göbeğini tuta tuta gülse.. Heheheh burda keseyim sıkıldım..
O değil de üstüne onca fantezi kurduk Spike'ın ama ben sarışınları sevmem ki bee.. Neyse olağanüstü olsun canımı yesin..

8 comments:

Everfever said...

Kitap karıştıran gözlüklü adam: Giles. (Caylz)

Buffy serisinde iki tane adam vardır, biri Giles, diğeri Spike. Çünkü ikisi de British'dir :D

Vampir olduktan sonra maç seyreden kaç kişi vardır acep?

Dikkat! biyo var ! said...

Hahhaaa olsun sarışın olsun be Talisman!
Yeter ki insan olsun insaaaaan:

Manyaksın ya,ne hoş bi yazı!
Hahhahhhhhaaaa
Gidip isteyim sana bebeyi hahhaahhaa

Öykücü said...

Tal,

Beklediğin doğaüstü olayları ben de bekliyorum.Ve hatta beklentilerim boş çıktıkça üzülüyorum da.Kahraman olmak,birinin hayatını kurtarmak,arka arkaya ters taklalar atan bir nevi kedi kız olmak istiyorum.Ama konuşan bir kediye de fitim açıkçası:)

Sunnydale de yaşamak Buffy ve ekibindeysen hoş da ya sokakta zırt pırt öldürülen bir tip olursan.Ben sıkıcı ama güvenli evimde mutluyum:)

Spikeı içip bitirdiğin bölümden sonra gülmekten gözümden yaş geldi.Spike da şerefsiz çıktı.En çok da ihaneti affetmene şaşırdım.

Bu nasıl bir hayalgücüdür birader:)İyi ki açmışsın bu blogu.

Sevgiler..

Talisman said...

Anglosakson Everfever :)
Giles dı di mi evet evet o işte..
Eh aksanın da rolü vardır herhal bağrımıza basmamızda ama ben Spike ı en çok komik olduğu ve Angel gibi crybaby olmadığı için seviyorum.
Maçseyreden bi Spike la biziz işte, yargılama bizi :)

Biyo,
İnsan olmasın vampir olsun yahuu.. Hem koskoca kan içiciye bebe demen de senden biraz korkmama neden oldu ne yalan söyliyim :))

Öykücü'm,
Tahmin ederim var sende de o hal..Ya kedi kız olmak da iyiymiş bu arada..
İhaneti kabullendiğimi yeni farkettim, dalmışım hikayeye.. Olcak şey değil.. :))
Öperim..

Anonymous said...

yazı gerçekten çok hoş olmuş hatta o beklediğin OLAĞANÜSTÜ lüğü kendin sağlamışsın




bu arada sarışın olması sorun değil benim olsundaaa isterse çamurdan olsun ...(çok mu aç gözlü bir yaklaşım oldu? yoksa fazla duygusal davrandımda hemen sahiplendimmi ? ben bile ayıramadım)

Talisman said...

Diagoneeell..
Seninle Spike için düello yapalım :))
Sağol gülüm yani yazı için söylediklerin için :)

atila said...

gizli yediler'in sadece bi kitabını okumuştum orda da bi kadının kolyesini çalıp aslanların kafesine mi ne saklıyolardı.

vampirler belki maç izlmedikleri için midir nedir hep sempatik gelmişlerdir bugüne kadar. ama artık favorim kurtadamlar bundan sonra :)

talis bişey sorucam, bilgisayarın başına oturmadan bunları kurgulayabiliyo musun? ya da o nasıl bi hayalgücüdür ki bu kadar güçlüdür? üff :)

Talisman said...

Meleğim,
Hoşgeldin..
Teşekkür ederim. Genelde bilgisayar başına geçmeden önce bunları kendi kendime düşünüp kurarak eğleniyorum. (sır: en çok tuvalette:)) sonra bazılarını "ya bunu yazayım bloga" deyip yazıyorum.
Ama daha ciddi, hislerimden bahsettiğim yazıları zırt diye geldiği gibi yazıyorum. Bir nevi kusma işlemi diyorum buna. Rahatlıyorum sora :)
Öperim, severim..