Wednesday, June 06, 2007

Günlük Hayatta En Çok kullandığım Saçmalıklar



- 5 kere 5 in 35 ettiği diyarlar istiyorum ben anlıyor musun haa? (Bu replik istisnasız yanımda oturan her iş arkadaşıma 1357 kez kullanılmış kendileri fecii ikrah etmişlerdir. Naapiyim seviyom yaa)
- Hadi ..ktir olup gidelim burdan.. (Bunu herkese kullanmam beni yargılamayacağını bildiğim insanlara karşı kullanırım.)
- x' le yaşlanmak istiyorum. (Bu x herşey olabiliyor, insan olması şart değil yani, mesela güzel bir dergi mi gördüm beğenme cümlem bu, her tür nesne olabilir, ha tabii arkadaşlara da gözler baygınlaştırılıp "seninle yaşlanmak istiyorum" da denir, yan etkisi yoktur, sıhhidir.)

- 1357 kere söyledim gene olmuyor..(Buradaki eylm çok farklılık gösterebilir, sabit olan 1357 - ki kendisi ilk madede de arz-ı endam ediyor- o benim abartma sayım. Bilinçsizce birşeyi abartacaksam "1357 kez" diyorum. ne alıp veremediğim var 1357 ile bilmem..)

- Anaaaaaa ve Aaaaaa (Bunlar her gün yine bilinçsizce kullanılır. Yanlız "Aaa" yı en fazla rehberli gezilerde kullanıyorum onu farkettim. Rehber birşeyler anlatıyor gruba, grup sessiz, sonra benim ilgimi çeken birşey söylemişse benden sesli bir "Aaaaa" çıkıyor. Gruptakiler dönüp bi şaşkın bakıyorlar. Bilerek mi yapıyom bee, çıkıyo işte.. Hallah hallahh..)

- Hass..iiiir.. (Buna çok alıştım bir gün işyerinde ve samimi olmadığım kişilerin yanında da söyliycem diye korkuyorum. Oh bebek çok korkuyorum. (ehehe Orçun Kunek) Üstelik şaşırınca da, kızınca da sevinince de, iltifat etmek isterken de kullanıyorum, çok tasarruflu bir laf, herbir kılığa giriyor, gel de sevme..:))

- Önünde saygı ile eğiliyorum. (Böyle otun bokun önünde saygı ile eğiliyorum, çok kullanıyorum bunu da, ağır bir beğenme halini tasvir ediyor.)

- Kaçtım. (En sevdiğim şey, kaçmak :) aha kaçıyom şimdi de, tutmayın beni :))

Not: Bu yazı konusu ever fever bey den aparılmıştır. O buna benzer yazmış, hoşuma gitti ben de benimkileri yazdım. Pişman değilim.(Aa bunu da çok kullanırım.)

Bi daa not: Ya link koyamıyom ever fever arkadaşın direk adresini veriyim:
http://everfever.wordpress.com/

Bu arada yine bir foto konu alakasızlığı oldu ama Garry Oldman da Natalie Portman da çok şirin değiller mi Allahaşkına? Hem de Leon da.. Mis mis..

15 comments:

Anonymous said...

Tatlım ne güzel yazmışsın eğlenceli olmuş, yanii bana göre şimdi sana yorum yazacam ama kafamı toparlayıp adam gibi cümle kuramadım bu aralar hakkatten zırvalıyorum, iyisimi ben sana tekrar uğriiim..mucuks.

Everfever said...

:D:D:D

Fotoyu sevdim ama Gary Oldman'dan ötürü... (Bir erkeğin Natalie Portman'dan çok Gary Oldman'ı beğenmesi gayet normal bir şey olabilir, emin değilim. Adam mükemmel aktör ben naapıyım ya!)

Yazıyı okumaya başladım. Durdum, bana benziyor gibi sanki, dedim içimden. Sonunda da zaten demişsiniz benden esinlendiğini, ehe sevindirik oldum.

Burcu said...

ay talis bende sööliyim mi? :)
- hastasıyım ( bende bunu çok en bi sevdiim veya sevmeyip dalga geçeceğim şeylere söylüyorum ama dalga geçeceksem başına ''heeee tabi ''eki geliyor uzunca.şööle ki : heee tabi hastasıyım !
-ya ne demişler alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste.bu atasözünü teee ortaokuldan beri kullanırım.modası geçmiyo çünkü mazlumlardan alınan ah'larla çıkan vah 'lar bitmiyor :)
-uçan inek formatındayım..işte diğer bir salak cümlem.yiyip yiyip şiştiysem, yemeyip yine şiştiysem :) farketmez direk bunu söylerim örnek:
nasılsın sasha?
uçan inek formatındayım offf !
---
daha fazla uzatmiyim abarmiyimm ( işte bunu da çok kullanırım yaaw adamlar abarmışşş, yuhh sende abarmışsınn,bende abardım yaneee höh! gibi )
öptümmmmmm

limonagaci said...

:))) süper ya
ama geri kalmiim
bende bende bende

aaAAAaaAAaaAAa....inen çıkan bir nağme ve kulak tırmalayan bir sesle söylenir. Her amaca uygundur...

Hadi opuselim o zaman ... Bunu annemde kullanırım. Yanlış anlasılmasın.Annem kendisine yeni birsey aldığsa, ben yeni birşey aldığsam, sevindiğsem vs.. bunu annemle paylaşıyorsam Hadi öpüşelim o zaman der mujkss öpüveririm onu.

Hadi öptüm BYeEEEEeE... standart veda konusması. Öpme kısmını kontrol edebiliyorum ama bazen müşteriye bile BEyyYYeeEEeE diyebiliyorum. utanç anları. kardeşim çok kızıyor.

başka yok benim ya.
ya da bildiğim kadarıyla yok.
ay bir de çok güzel üfflerim :) mızmızlıkk anlamında yani. yok yok baska yok

ercumentis said...

güsel bir noktayı kurcalamışssın ."EYVALLAH"," HADİ ULEN ORDAN DİNGİL" ,"GÜSEEEELLL" "BEN NAŞAYIM ARTIK" TA benimkiler.

Talisman said...

D-Chic im kurmuşsun cümleyi yav, bak öznesi yüklemi sapasağlam duruyor :) Ben de öptüm canım.:)

Talisman said...

ever fever,
Gary Oldman müthiş bir adam gerçekten, girdiği filmin havasını değiştiriyor. En çok Leon da beğeniyorum ama o kafa hareketleri filan ne öyle :)
Valla esinlendim sizden, saklamam ben böyle şeyleri :) Siz yazın ben daha kopya çekerim :)

Talisman said...

Sashacım,
Ben de hastasıyım ı çok kullanırım ama dalga geçme anlamında olana bayıldım :) O şekilde kullanmıyom hiç..
Ya ben senle tanışmak istiyorum yaa, çok içimden geliyo, yazın Antalya ya gidersem tanışalım mıı? :)
Öperim..

Talisman said...

Limonum,
BYeEEEEeE ı tahmin edebiliyorum da müşterilere yapman çok komik :)) Bana biri yapsa çok gülerim valla :)
Ehi yarın buluşuyos di mi? :)

Talisman said...

Ercümentis,
Valla önce ever fever kurcalamış, ondan şeettim ben de :)
Güseeel benim de favorilerimden :)

limonagaci said...

talisciğimmm,
galba yarın görüşücez
dur ben sana yine bir taciz maili yazayım en iyisi

Burcu said...

taliscim tabiki görüşürüss neden görüşmeyelim fıstışkommm...mucuk..sen yeter ki gel ve beni haberdar et ;)

deriella said...

talismancım,
ben kıskandım şimdi! o zmn ankara'ya da gel:((

miso said...

Çok komik olmuş yazı. Bayıldım seçme saçmalara. Devam lütfen.

Foto da muhteşem. Gary Oldman gel dese, arkama bakmadan koşarım allahın psychosuna. Natalie ise muhteşem bir zat bence.

sevgiler

Talisman said...

Eheheh tamam Sashacıım :)

Deriellam kıyamam ben sana, zaten Ankara ya kesin gelirim ben, hatta 23 ünde gelme ihtimalim var, sana uyarsa hop diye tanışırız :)

Misocum, teşekkür ederim. Katılıyorum Gary Oldman da Natali portman da süper yaratıklar. Übermensch ler, ay doğru mu yazdım ki? :)

Öperim..