Wednesday, June 27, 2007

Kırmızı Tişörtlü Zibidi


Çok daha iyiyim, toparlandım en önemlisi ne istediğim kafamda netleşti. Ne istediğini bilmek gibisi yok. Elde edersin edemezsin ayrı hikaye. Hem ben elde etmek için de uğraşıyorum. Lay lay laayy.. Keyifliyim. Hayat güzel de olabilir sanki.

Hadi bakalım.

Başlığın alamet i farikası ise bugün Genel Müdürlüğümüze toplantıya gittim, toplantıda Genel Müdür Yardımcıları felan da vardı. Herkes bu yaz günü hem takım elbise giymiş, hem de koyu renk giysiler giymişler.. Böyle toplantıların adabı buymuş. Büyük insanlarla yapıyoruz ya.. Evet Talisman'ın üstünde ne olduğunu doğru tahmin ettiniz: Kırmızı tişört.. :) Neon ışıkları ile işaretlenmiş gibiydim. Kendimi hiç bu kadar zibidi hissetmemiştim :)

10 comments:

deriella said...

snob takılan yuppie olmaktansa kırmızı tişörtlü zibidi ol be talismanım;)n'olcak yane;)

Anonymous said...

hahahhaha senin yerinde olmayı ne kadar çok istemişlerdir bilemessin :))

ESTHER said...

burnu havada veya kendini beğenmiş yerine "snob" yazılmasa, sonra yuppie yerine de kariyer meraklısı, hırslı gibi kelimeleri kullansak.. nasılsa klavyede hızlı hızlı yazıyoruz.. şu kahrolası ingilizceyi sokmayın dilimize bu kdr... ben de bir ara kitsch e takılmıştım.. şimdi aştım :)

bende hata yapıyorum lütfen görürseniz uyarın :)

ESTHER said...

ha bu arada talis.. sen de bir resim koysan ?

Talisman said...

Deriellacım, Umarcım..
Sağolun yorumlarınız için..

Estherim,
Benim bu konuda kafam karışık aslında yani dıştan bakınca söylediğin çok mantıklı Türkçe yi korumalıyız ama bazı İngilizce sözcğklerin yerine de Türkçe konmuyor yani tam karşılamıyor. Züppelikten değil ama zırt diye bir kelimeyle ifade edebilmek çekici birşey.
Resme gelince burayı bazı yakın arkadaşlarım dahil yakın çevrem pek bilmiyor ve burası "Midas ın kulakları eşşek kulaklarıııı" diye bağırabildiğim kuyum olduğu için bana özel kalsın istiyorum. Hem beni görmek demeek benim cansız suretimi görmek demek değildiir, beni, fotoğrafımı hatta kendimi gören kişilerden daha çok görebiliyorsunuz burda :))

Öperim hepinisii..

karpuzzz... said...

hehe toplantıda kendimi gördüm birden... aynısını yapıyorum üstelik sürekli...kendimce daha klasik giyinmek bile iş arkadaşlarıma göre fazla spor oluyor. ama alışıyorlar . derdim de değil üstelik... senin de olmadğını biliyorum...

karpuzzz... said...

bu arada iyi olmana sevindim... :)

deriella said...

snob da yuppie de bu tanımlarla ve bu tanımları doldurmaya çalışan bir hayat tarzı yasayanlarla dalga gecildiği için yazılmıştır. bu kavramların amacına hizmet etsin diye değil. ama ingilizce kelime kullanmama konusunda çok takık değilim çünkü dilin yaşayan bir olgu olduğunu düşünüyorum beslendiğin kaynaklar yabancıysa oradan kelime de geliyor haliyle. gıcıklık olsun diye cevap vermedim bu arada. düşüncemi ifade etmek için yazdım. yazı dolaylı bir iletişim biçimi yanlış anlaşılmasın diye de açıklıyorum böyle.

miso said...

hehe, süper olmuş bence. Bravo talisman :)

marruu

Anonymous said...

Kırmızı bir numaradır. Ben de neredeyse her gün işe kırmızı t-shirtler giyerek gidiyorum. Benim bir zibidi olduğum herkes tarafından bilinip kabul edildiği için de hiç sorun olmuyor. Süper bir renk kırmızı valla.