Monday, June 25, 2007

Yaşamak İstemem !


Çok kötü dağıttım ben yaa. Yani öyle böyle değil.

Normalde de bir kaç parça olurum hep, biraraya zor şer getirir, hayatım dediğim şeyi sürdürmeye çalışırım ama bu sefer öyle bölünüp parçalandım ki ve bu parçalar içinde o kadar çok birbiriyle çatışan var ki.. Sersem gibiyim. Rüyada yaşıyorum sanki.

Mutsuz değilim yanlış anlamayın ama garibim. Aklım başka yerde, başka yerlerde. Ben nerdeyim? Bu insanlarla ne işim var? Böyle devam etmemeliyim. Kendimi toplamalıyım.

Ah biraz disiplin.. Bir parça bee..
Hedonistliği abarttım.
Offff.
Öyle de sıcak ki..
Her yer bi bakır sıcaklığında sanki, ağzımda kötü bir tat..
Biraz tazelik, bir parça yeni ama sadece yeni değil güzel heyecan, biraz öz disiplin çokça da ilgi ve sevgi istiyorum. En başta kendimden ve kendime. Başkalarına veriyorum zaten bunları bol bol, ama kendime veremiyorsam başkalarına verdiğime de ne kadar güvenebiliriz ki?
Notlar:
- Secret a gıcığım. Okumadan gıcığım daha önce de yazmış olabilirim. Pis secret, zaten Ayşe Arman ballandıra ballandıra Secret ın yayımcısının kendini dolandırdığını yazmış. Öyle de yazmış ki sanki matah bişey gelmiş gibi başına. Ayyy hepiniz birbirinize aitsiniz. Ayşe Arman, yayıncı daha başka bilmem kim bok püsür.. Sizi okuduğuma göre ben de ne yazık ki size aitim. Bırrrr.. İğrenç.
- Ankara da fena şehir değil ama İstanbul Ankara yı döver. (Özür dilerim Deriellam :))
- Okulumu deli gibi özlemişim. Çimenlerini hele. Canım canım okulum.
- 10 sene sonra üniversite arkadaşlarımı gördüm kimse değişmemiş, anfiye girince 10 sene önceki anfiye girmiş gibi oldum bi ürperdim bi şaşırdım. Bizim bölüm okulun en tiki bölümü olduğundan pek kimseyle muhabbetim yoktu. Gerçi artık komple tikiyiz ama o zaman çok fazla değildi bunlar. Pijamalı salaş yurt insanları ağırlıktaydı iyi ki de öyleydi, o yüzden bölümden çok yurtlar bölgesinden bir sürü arkadaşım oldu okulda.
-Burak Kut u bulana ve getirene ödül veriyorum, komple katil olcam. Canlı ele geçsin mümkünse..
- Lost tan sıkıldım. Ufff..
- Dr. House tan nefret ediyorum.
- Heroes a ısınamadım.
- O.C. diye bir facia vardı, ne oldu ona? Küçük Emrah oynuyodu onda sarı peruk takmış :)
- My Name is Earl ü özledim, hala oynuyo mu?
- Simpson lara hep hastayım bir de SpongeBob a , SpongeBob olmak isterdim.
- Polyanna ile ilgili söylenecek yeni birşey yok.
- Hayat çok garip hem de az saçma mı ne?


Yavuz Çetin le son noktayı koyalım..Güzel insan. Dediğini de yaptı, aramızda yaşamak istemedi ve gitti. (İlgilenenlere:http://stu.inonu.edu.tr/~nfirat/yavuz.html)

Bana öğretilen herşey
Bana önerilen herşey
Bana dayatılan yaşantı
İşe yaramaz bir çöplük
Yarattığınız sistemler
Kullandığımız yöntemler
Yaşamak istemem artık aranızda
Belki de terslik bende
Yapamadım bu düzende
Kaçacak delik arar oldum
Sürüngenler şehrinde
Eğitilmiş köpekler
Doymak bilmez maymunlar
Yaşamak istemem artık aranızda

Benden bir ruhsuz yaratmayı
Nasıl başardınız
Benden bir hissiz yaratmayı
Nasıl başardınız
Benden bir uyumsuz yaratmayı
Nasıl başardınız
Benden sizden biri yaratmayı
Nasıl başardınız
Yaşamak istemem artık aranızda

10 comments:

limonagaci said...

ah talis ne oldu sana yine
yok iyi de gidiyorsun
sıcaklardan diye düsünüyorum.
bir kez daha katılıyorum sana O.C. deki Ryan kesinlikle Küçük Emrah bakıslarına sahipti.lost işyerindeki amacım, yüklerim, izlerim günümü geciririm diyorum :)
sana silkelenmeni öneririm zira çöl sıcakları ile gececek 2 ayımız daha var

:)

ChoKingCandy said...

ayy ağlayasım var,içimde acayip bi sıkıntı var benimd e.üfff püfff.sıcaklar da mahvediyo,çarşamba aşırı sıcakmış ne yapcaz bilmem.Bu arada Heroes a niye ısınamadın yaaws ben nefesimi tutuyorum izlerkene,ama oc demeyin bana gıcık oluyorum ıyyy.secret desen o da ayrı bi konu,aldım 2 syf okudum bıraktım,polyanna olamıyorum,kendimi kandırmayı beceremiyorum...son bişi my name is earl ün yeni sezonu başlayalı 1 ay falan oluyo sanırsam ama çok kısa hemen bitiyo,gıcık oluyorum.

Amma gıcık oluyorum dedim,gıcık bi yorum oldu farkındayım.kusura bakma talismancım...öperimmm çook

Anonymous said...

Senin magnuma ihtiyacın var :)Sıcaklar seni bunaltmış,sende intikamını sayın okuyucudan çıkarıyorsun.Hadi ısmarlim sana kendine gel :)

deriella said...

yavuz çetin'le kapatırsan postu boyle ..k gibi kalırım ben. aksine inandırmaya çalışırken kendimi. the secret'a giydirmekte sonuna kadar haklısın ben de rhonda bryne'ı görürsem bi temiz dövücem! şıllık diye silkelemek istiyorum kadını istismarda son nokta! hereos beni de hiiiç açmadı. o.c.'deki seth'den istiyorum bir adet. earl de olur bak. onu da çok seviyorum. lost'a bulasmadım hiç. çimleriniz çok güzel gerçekten. orada yatmak, yayılmak.. ohhh. değiştirmeye gücünün yettikleriyle başlamak desem;? sev kendini saçmalama desem. ben de saçmalamış olur muyum bilmiyorum. o kadar içsel ki yazdıkların. "seviyorum seni sen de sev!" diyip gidiyorum.

betus said...

ne olursa olsunn
yaşamaya mecbursun !

Anonymous said...

Ben sendeki ilacı biliyorum sana ne iyi gelecek çok iyi biliyorum ama burdan nasıl söyliğim şimdi herkesin canı çekesekkk...anladın sen onu.:))))))))

Talisman said...

Limoncum,
Silkeleniyorum vallahi bak.. Sıcakları da yeniceemm..:)
Öperim.
choking candy cim, boğazında şeker kalanım.. Gıcık yorum olur mu hiç, hem benim yazı senin yorumdan daha negatif..Boşver içinden geleni yaz. No limits.
Öpüyorum seni..
Umar,
Aşkolsun ne intikamı, anlatıyom sadece. Magnum bademli olsun ya da ya da şam fıstıklı..
Sağol :)
Deriellaam,
Sen Yavuz Çetin i de tanıyor ve seviyorsun haa, yani ruh ikizi ağır kaçar ama blog ikizimsin, bundan emin oldum:) Ben de seni seviyorum, kendimi sevmeye ise... gayret ediyorum :) Elbet halledicem..
Sevgiler canım..
Betüş,
Hoşgeldin, çok güzel cevap olmuş benim yazıya bu.. :) Sen daha iyi misin? iyi ol lütfen :)

Nerminim seni ilacını biliyom lafının her 80 li yıllar Türk filmi seyreden Türk gencinde olduğu gibi bende de kötü çağrışımları var.. Yapma böyle :)) Nerminim Nuri Alço'm :))
Öperim.

betus said...

iyiyim güzelim :)Sağol.Sen de daha iyisin sanki :)Arada bi deliriliyor ama o da normal.Herşeye rağmen yaşamak çok güzel değil mi? Ya biz kötü şeyleri unuttuğumuz için bir süre sonra güzel geliyor herşey ya da herşey düzeliyor kendi kendine.Zaman herşeyin ilacı diyolar ya.Ah çok doğru diyolar.Kötü olduğunda bekleyeceksin.Kendine en az zararı bekleyerek hiç düşünmemeye çalışarak veriyor insan...Diğer türlüsü çözümden çok sorun çıkarıyor.Hayat felsefem bu artık kötü giden herhangi birşeyi düzeltmek için çaba sarfetme daha fena olur.Bekle kendi düzelsin :)

miso said...

talismancım,

hmmm, bir öfke kusması görüyorum, pek hayra alamet gibi değil. Size ayda bir kez ODTÜ çimleri yazıyorum, bir gece de stadda üç bira içmece.

Ya valla bak, acayip iyi geliyor. Ben çok mutlu oluyorum. karanlıkta yaşlı bir kadın olduğum anlaşılmıyor, çocuklar da ele vermiyor, bir de "hoccaam, çok gençsiniz" diye gazlayıp duruyorlar. Ayy, nefis oluyorum. Ağrısız botoks.

marruu

Sndrfknella said...

Talis'cim (ayıp olmuyor umarım hem kısaltıp hem de 'cim'i peşine tıkıştırmam :p)

Olur arada böyle, hem sonra okuduklarımdan sanki geçmş de zaten. My Name is Earl başladı ve OC bitti galiba. Çok güldüm sarı peruklu Emrah'a. Ağzına sağlık :D

Heroes azıcık yavaş ilerledi ama artık "Ya ne çabuk bitiyor bu," hissi uyandıracak kadar heyecanla izliyorum. Körolasıca Syler, Şaşkın Hintli diye diye babaanne modunda hem de :D

Sevgiler :))

P.S. Çok geç oldu yatıyorum artık ben ama nick'imi merak etmiştin geçenlerde hemen kısaca açıklayayım: Kendisi Cinderella sendromuna nanik yaparaktan araya bir "f" word alır ama sessizleri atıp kısaltınca böyle acaip bir sessiz harfler yumağına dönüştü. Budur yani :))