Tuesday, December 26, 2006

Hunk






Biraz kopalım rejimden insülinden yahuu :) Bu ne güzelliktir arkadaşlar.. I love Hugh Jackman..
Bu arada yine de birşeye değinmeden edemeyeceğim, Gluphopage kullanan ya da bilgisi olan var mı? Midemi bulandırıyo şerefsiz ilaç..

4 comments:

Burcu said...

bende bir hugh Jackman fanıyımdır çok beenirim kendisini hatta pcmde hugh jackman köşesi wardı bizamanlar ahahah :)
ben glucophage kullandım ilk 1ay mide bulantısı yaptı ama ilk 10günden sonra azalan ölçülerde bir bulantı oldu.daha sonra geçiyor.kullandığım dönem iştahsızlık yaptı.insülin direnci için wermişti dr.ben 3ay kullandım.çünkü 3ayda zaten kilo wermeye başladığımdan şeker düzenleyici bi ilaca ihtiyacım azalmıştı kilo werdikçe şekerim düzene giriyordu.dr a danışıp bıraktım.sewmediğim bi ilaçtı kendisini hiç sewgiyle anmıyorum walla...

limonagaci said...

tam sende kesin şekermi varmıs diyecektim ki karmançormanın commentini okudum. babam kullanıyor o ilacı ama yan etkisini bilmiyorum tabi.
çok çok çok geçmişler olsun taliscim.
hugh jackman için ne diyim yıkılıoo :)

Talisman said...

Çok sağol Sasha cım, bilgi için.. Umarım ben de 3 ayda bırakabilirim, azimliyim bu konuda.. Ama cidden pis bir ilaç, gecenin köründe karın ağrısıyla uyandırdı beni ilk gün, ikinci gün daha iyiydi ama, sanırım alışacak bünye. Bu arada cidden senin öykün bana yardımcı oluyor, umut veriyor. Gerçekten sağol.
Limoncum, allahtan henüz şekerim yok, bu ilacı insülin direnci için veriyorlar bana. Ama doktor bu insülin direnci sorununu aşamazsan şeker olman çok büyük ihtimal dedi. Ama ben buna izin vermiycem, kararlıyım.:)
Öperim sizi..

Anonymous said...

Hmmm very very attractive...