Monday, July 30, 2007

Bu foto hangi filmden peki?


Bir de daha zor sorayım. Hem bu sefer foto ismini de değiştirdim. :)

Nasıl ileteceğimi netleştiremesem de bilene yine bir iyilik düşüneceğim.

16 comments:

Burcu said...

ya talis bu abdülhamid düşerken den bi sahne olabilir mi?sankim kostümlerden ööle çıkardım ama bir de Şahnaz çakıralp faktörü var ama diğer yandan da üzgünüm leyla dan da olabilir diyorum..kafam çok karıştı :)bilemedim
buarada olasılıksız adlı kitabı alıp başlama hevesiyle yanıp tutuşmaktayım.maaşımı aliim 1hafta soona kitabı alıcam inşallaaa ama sen okumuş olabilir misin ki?
öpüyorum

Lilium Bosniacum said...

baby of macon :)

Anonymous said...

ama... ama... Film siyah beyaz değilmiş :( Yanlış yönlendirildim onca saat.

Talisman said...

Liliuuumm,
Bilmişsin :)) Julia dan sonra bildin di mi? Uyanık insan..:)
Tamam, sana da film göndereyim mi? Ya da ipucu verdiğim için afiş göndereyim :))
Şaka şaka..

Talisman said...

Aaa olamaz, hiç düşünmedim bunu Everfever' ım affet.. Evet film renkli foto siyah beyaz..Hay Allah..Bu aralar IQ sıfırın altında.
Hişş sana hediyeni nası yolluycam karar verdin mi?

Lilium Bosniacum said...

ben chate bakmadan julia ormondu zaten tanıdım.. the last knighttan hatırladım.. ama richard gere'in yanıda bira zsilik kalıyo tabii :) sooora google imagesten julia ormond yazdım resmi çıktı.. sonra orda peter greenaway ismini gördüm (site almancaydı) ikisini beraberl gugılladım bu çıktı :) yaklaşık bir dakkamı aldı.. ben de geek olabilir miyim acaba :P :)

Anonymous said...

andrewwiggin82@gmail.com mail atarsın, konuşuruz.

sürekli uğradığım bir yer yok ki. Sürekli değiştiriyorum uğradığım yerleri. Ayrıca herhangi bir yere gidip, "Bu everfever için" derseniz size aval aval bakarlar. Paketi alsalar da bana vermezler.

Talisman said...

Öyle birşey yapmıycaktım zaten orda bir yere koyacaktım, görülmeyecek bir yer.. Treasure Hunt gibi birşey olacaktı ama boşver riskliydi zaten.. Ok mail atcam..

Bu arada Lilium, geek olabilir mi evergeek? :)

Lilium Bosniacum said...

yaw ben zaten olamam bir HP hayranı olaraktan :) neyse bu son günüm nette.. bir ay sonra görüşürüz inş.. sağ salim gelirsek..

Anonymous said...

perşembe veya cuma akşamı 19:00'dan sonra herhangi bir yerdeki kahve dünyası da bana uyar. Hem lilium hanım da gelir isterse.

Lilium Bosniacum said...

hmmm biraz zor bu aralar.. hediyeleri ayarlamam gerekiyor.. daha erken olsaydı olurdu aslında da.. 19 geç çocuklu biri için :) size iyi eğlenceler...

tavsan said...

ya niye everfever'a kiyak geciliyo olmaz ki canim! ilk film tahmin sorusundaki son yorumuma bi bakar misin Talismanim, bakin dagitirim ortaligi; istanbul'da degilim diye bana uvey evlat muamelesi gosteriyonuz:(

Talisman said...

Sahsacım,
Film bilinince saçmalayıp sana youm yazmamışım. Ayıp ayol hemen yazıyorum :)
Olasılıksız çok ilgimi çekti hemen almak istedim ama sonra bir arkadaşım aldı okudu ve "bi işe yaramaz Talisman" dedi, ona da pek güvenirim, o yüzden az hevesim kaçtı ama kendim de bir denemek isterim aslında.. Emin değilim bu arada Zaman yolcusu pek delicious yav, bitmesinn :)

Talisman said...

Ehehehe Tavşan ım dur yav, gördüm o yorumu tamam sen gel bu taraflara hallederiz, aslında İstanbul a gel sen yaa. Abi Ankara da ne işin var? :)

Talisman said...

Hem Tavşan, öyle gezi yazısı yazmışsın ki, kıskançlıktan çatladım, salyalarımı silmek için bir top solo peçete tükettim, bak Everfever oturuyo oturduğu yerde, tabii torpil geçcem.. :)))

tavsan said...

yaz dedin yazdik sonra suclu biz olduk iyi mi:) o kadar da dedik yazinin basinda basimiz kuma gomulu kiskanmayin diye.